Sektör Eğlence
Yayınlama Tarihi 29 Haziran 2019
Telefon 0532 790 33 69
Resmi Web Sitesi https://www.partimalzemeleri.biz

Partimalzemeleri.biz Kimdir ?
Partimalzemeleri.biz 2018 yılında kurulmuş bir parti malzemeleri sitesi ve parti market tir. Gücüm Grup iştirakidir ve parti malzemeleri konusunda 5000 den fazla ürün çeşidi ile kendin yap prensibini temel almış müşterilerine ve ziyaretçilerine hizmet vermektedir. Tamamen parti malzemeleri sayfası olarak dizayn edilen partimalzemeleri.biz müşterilerinin parti dünyası noktasında her türlü ihtiyacını en uygun fiyat ve hızlı teslimat ile sonuçlandırmayı hedeflemektedir. Kağıt tabak, doğum günü süsleri, folyo balon, parti bardakları, kare tabak, parti dekor gibi birçok parti malzemesini bulabilirsiniz. Ana tedarik konuları arasında her türlü parti malzemeleri ve parti süsleri bulunmaktadır. Partimalzemeleri.biz aynı zamanda kullan at ürünler ana satış noktalarından birisidir ve original birçok markalı tüm ürünleri buradan temin edebilme imkanı vardır. Partimalzemeleri.biz parti malzemesi arayan ziyaretçilerimiz için aradıkları ürünleri bulabilecekleri diyebileceğiniz bir internet mağazasıdır. Bünyesinde ki lisanslı ürünler Spiderman, Superman, Star Wars, Hulk, Barbie, Moana, Frozen, Mickey Mouse, Cars, PJ Mask, Minions, Winx, Disney Prenses, Elena of Avalor, Hello Kitty, Masha ve Koca Ayı, Monster High, Niloya, Pony ve Arkadaşları, Sofia, Trolls, Unicorn, Batman, How Wheels, Iron Man, Jurassic World, Kaptan Amerika, Mighty Avengers, Minions, Paw Petrol, Pepee ve Arkadaşları, Transformers dır. Her an alacağınız online müşteri destek hizmeti, kapıda ödeme imkanı, kredi kartına taksit imkanı ve hızlı teslimat ile detaylı kargo bilgilendirilmesi gibi hizmetler partimalzemeleri.biz'i diğer sitelerden ayırmaktadır. Ayrıca sitemizde favori takımlarınızın parti malzemelerini de bulabilirsiniz. Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor'un tüm parti ve takım kutlaması ürünlerini bulabilirsiniz.

Partimalzemeleri.biz i özel kılan en önemli özelliklerden birisi de satılan ürünler ile ilgili detaylı bilgilerin alınabilmesidir. Sitemizden ve Whatsapp dan verilen online destek ile kullanılan ürünler ile ilgili soruları günün her saatinde (evet akşam da dahil) sorup bilgi alabilirsiniz. Ayrıca aldığınız ürünün kargo bilgilerini rahatlıkla sorgulayabilir ve detayını öğrenebilirsiniz. Yapacağınız partiniz ile ilgili aradığınız yada çocuğunuzun sevdiği bir kahramanın adını vererek danışmanımızın size farklı alternatifler sunmasını sağlayabilirsiniz. Bununla birlikte planlı kargo hizmetimiz ile kargonuz ileriye dönük bir tarihde gönderilmesini istiyorsanız ekibimiz bu ihtiyacınıza da cevap verebilir. Kargo planla departmanımız ileriye dönük kargonuzun çıkış zamanını belirler ve kargonuz verildikten sonra da bilgilendirmesini yapar.

Partimalzemeleri.biz Nasıl Çalışır ?
Partimalzemeleri.biz birçok profesyonel seviyede parti danışmanları tarafından desteklenmektedir. Bu en büyük avantajı ürünlerimiz ile ilgili büyük bir bilgi arşivine sahip olmamızdır. Mesela Kullan At Ürünler den almak istediğinizde sitemize girip hiçbir araştırma yapmadan danışmanımıza hayalinizde ki rengi söylemeniz yeterlidir. Danışmanımız size hızlıca istemiş oldugunuz renklerin olduğu porfföyü ve çeşitlerini yollarız. Partinize kullanmak istediğiniz kullan at ürünler, yada orijinal lisanslı parti kahramanları ile ilgili bilgi vermeniz yeterlidir. Danışmanımız sizi doğru ürünlerin olduğu linke yönlendirecektir. Siz satınalmaya karar verdiğinizde ise istediğiniz ürünlerin tümünü bir liste altında toplar ve sizden onay alırız. Onayınız ile birlikte kaydınız sistemde yaratılır ve siparişiniz oluşturularak size bilgi verilir. Sonrasında da kargo size ulaşana kadar kargo bilgilendirmesi yapılır ve planlı kargo teslim tarihi iletiriz.

Hedefimiz siteye geldiğiniz andan itibaren ürünün elinize ulaşımına kadar geçen sürede yüksek kalitede ve süreklilik arz eden bir hizmeti sizlere sunmaktır. Alışverişlerinizi daha önce hiç yaşamadığınız bir rahatlık ve deneyim ile sizlere sunmak temel amacımızdır.

Her türlü soru ve destek için sitemizde ki yardım destek hattını yada 0532 790 33 69 Whatsapp i kullanabilirsiniz.Destek ekibimiz ürünler ile ilgili her türlü sorunuz için yanıt vermeye hazırdır.

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30