Sektör Nakliye ve Kargo
Yayınlama Tarihi 13 Temmuz 2019
Telefon 444 9 167
Resmi Web Sitesi https://cukurovaevdeneve.com
EVDEN EVE NAKLİYAT
Çukurova nakliyat olarak yılların vermiş olduğu deneyimle beraber evden eve nakliyat hizmetini siz müşterilerimize en iyi şekilde sunmaktayız. Alanında tecrübeli ve profesyonel elemanlarımız ve yeni model eşya taşıma enstrumanlarımız ile evden eve nakliyat hizmetini vermekteyiz. Başta Ankara olmak üzere öteki illere de hizmet veriyoruz.

Eşyaların İncelenmesi

Evden eve taşıma hizmetinde bizi tercih ettiğiniz andan itibaren belirlenen bir günde, belirlenen süre dilimi içerisinde personelimiz evinize gelir. Evinize gelen eksperimiz tarafından eşyalar incelenir. Eşyaların incelenmesinin amacı eşyanın taşınma gününde herhangi bir aksilik yaşanmamasıdır. Evinize gelen eksper tarafından tüm eşyalar incelenir ve eşyaların envanter listesi oluşturulur. Listenin oluşturulmasının peşinden eşya miktarı ile orantılı araç belirlenir. Bunun yanı sıra eşya taşınması sırasında çalışacak personel sayısı, kullanılacak taşıma aletleri ve ambalajlama paketlerine karar verilir. Detaylar alan kişi ile birlikte incelenip karar verildikten sonrasında antak kalma için adım atılır. Antak kalma sağlanmasının ardında sigorta kapsamında eşyaların taşınması yapılır.

Eşya Sigortası

meydana getirilen eşya sigortası ile şehir içi ve şehirlerarası tüm taşımacılık işlemleri güvence altına alınır. Eşya sigortası tüm hizmetlerde geçerlidir. Anlaşmış olduğumuz bir sigorta firması vardır. Allianz sigorta firması ile 50.000 TL değerinde sigorta yapılır. Sigortanın amacı eşyalara zarar gelmesi, çalınması ve olabilecek tüm organik afetlere karşı eşyaların korunmasını sağlamaktır. Tüm bu özelliklerinden dolayı geniş kapsamlı eşya sigortası olma özelliğini taşımaktadır.

Eşyanın Taşınması

Taşınma tarihi vardığında personeller ile beraber evinizin önüne aracımız gelir. Çukurova taşıma bünyesindeki personellerimizin ilk başta evinizde bulunan mobilya eşyaların demonte işlemini gerçekleştirir. Bunun nedeni mobilya eşyaların taşınmasının zor olmasıdır. Ayrıca taşınma esnasında zarar görmemesi gerekmektedir. Demonte işlemi personellerimiz tarafından yapıldıktan sonra birinci kalitede olan ambalajlama malzemeleri ile paketlenir.

Eşyaların Paketlenmesi

Eşyalar türlerine bakılırsa farklı malzemelerle paketlenir. Elektrikli ev eşyaları için havalı naylon, streç kullanılır. Paketleme işleminin peşinden özel eşya boyutuna uygun olan yere koyulur.

Kumaş, deri koltuk benzer biçimde eşyalar ilk önce streç daha sonrasında havalı naylon kullanılarak paketlenir.
Cam türündeki eşyalar kraft kağıtlara ve havalı naylonlara sarılarak köpüklü kolilere koyulur. Evinizde bulunan eşyaların ambalajlanması dikkatli ve kaliteli bir şekilde yapıldıktan sonrasında araca yüklenir ve talep edilen adrese gdolayılmek üzere yola çıkar. Evden eve nakliyat hizmetinden sizde yararlanmak istiyorsanız bizimle mesajşime geçebilir, müşteri temsilcimizden yardım alabilirsiniz. Güvenli ve kaliteli taşımacılığın adresi Çukurova nakliyat ile eşyalarınızı sorunsuz şekilde taşıtabilirsiniz.

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30