2 ton esrar yakaladık!

İçişleri Bakanı Soylu, Bursa'da bu sabah 4 bin polisle gerçekleştirilen operasyonda 200 uyuşturucu satıcısının yakalandığını açıkladı. Soylu ayrıca İstanbul'da 2 ton esrarın ele geçirildiğini duyurdu.

2 ton esrar yakaladık!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Bizim İstanbul’daki polislerimiz bir işi daha yaptılar. Sabahleyin 2 ton esrar yakaladılar. Öte yandan Bursa’da da 4 bin polisle operasyon yapıldı. Orada da 200 tane torbacı kıskıvrak yakalandı." dedi  

SÜRAT TEKNELERİYLE TAŞINDI

İSTANBUL Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uluslararası bir uyuşturucu kaçakçılığı şebekesinin sürat tekneleriyle Saros Körfezi'ne götürecekleri yüklü miktarda 'skunk'u Türkiye'ye sokarak piyasaya süreceği istihbaratı üzerine çalışma başlattı.

MAHMUTBEY GİŞELERİNDE DURDURULDU

Polis ekipleri, Saros Körfezi'nden itibaren takibe aldıkları şebekeye ait uyuşturucu yüklü okul taşıtı ibareli minibüs ile çakar lamba ve siren takılı otomobili, Mahmutbey gişelerinde durdurdu. 2 kişi gözaltına alınırken, yapılan aramada 2 ton 'skunk' adı verilen uluşturucu ele geçirildi. Bu miktarın Türkiye'de tek seferde ele geçirilen en yüksek' skunk' olduğu bildirildi.

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya yaptığı açıklamada, "Saroz Körfezi’nden İstanbul’a kadar süren operasyonla tek seferde 2 Ton SKUNK uyuşturucu ele geçirildi. 2 şüpheli gözaltına alındı. Ülkemizde tek seferde rekor miktardaki SKUNK uyuşturucu yakalayan İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube NARKOTİM ekiplerimizi yürekten kutluyorum" dedi.

Güncelleme Tarihi: 12 Şubat 2019, 16:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30