ABD’den kritik vize açıklaması

ABD'de federal hükümetin kapanması sonrasında gözler vize hizmetlerine çevrildi... Türkiye'deki ABD Büyükelçiliği'nin resmi Twitter hesabı da bu gelişmeden etkilendi. Resmi hesaptan paylaşılan mesajda, "Bu hesap düzenli olarak güncellenemeyebilir. Vize işlemleri ABD Ankara Büyükelçiliği ve İstanbul Başkonsolosluğu’nda devam edecektir" denildi.

ABD’den kritik vize açıklaması

ABD’de Trump’ın Meksika sınırına yapılmasını istediği duvara izin çıkmaması sonrasında federal hükümet kapatılmıştı… Bu gelişme birçok uygulama ve hizmeti de etkiledi. ABD’nin Türkiye Büyükelçiliği’nin resmi Twitter hesabından bu gelişme ile ilgili paylaşımlar yapıldı.

Paylaşımlarda hükümetin kapanmasından dolayı Twitter hesaplarının düzenli olarak güncellenmeyeceği belirtildi. Paylaşılan mesajlarda, “ABD'de federal hükümetin ödenek yokluğundan dolayı kısmen kapanması nedeniyle bu hesap düzenli olarak güncellenmeyecektir. Acil emniyet ve güvenlik bilgileri hariç, tüm işlemler yeniden başlayana kadar bu hesabı güncellemeyeceğiz. Anlayışınız ve sabrınız için teşekkür ederiz” ifadesi kullanıldı.

Resmi hesaplardan yapılan paylaşımlarda vize hizmetlerinin devam ettiği belirtildi. Gönderilen mesajda, “ABD'de federal hükümetin ödenek yokluğu nedeniyle kısmen kapanmasına karşın, vize hizmetleri ABD Ankara Büyükelçiliği ve İstanbul Başkonsolosluğu'nda; ABD vatandaşlık hizmetleri ise ABD Ankara Büyükelçiliği, İstanbul Başkonsolosluğu ve Adana Konsolosluğu'nda devam edecektir” açıklaması yapıldı.

Güncelleme Tarihi: 27 Aralık 2018, 15:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30