Bu asil millet sizi affetmeyecek

Alpay Özalan: “Baştan aşağı çamura battınız. Meral Akşener parası olduğu için Lütfü Türkkan'a sahip çıkıyor ama bu asil millet sizi affetmeyecek. ‘İyi’ ifadesi partinize uymuyor. ‘Rezil’ ifadesini bir düşünün.”

Bu asil millet sizi affetmeyecek

İyi Parti Grup başkanvekili ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, Bingöl’de Genel Başkan Meral Akşener'e tepki gösteren kişiye küfür etmişti. Türkkan’a en sert tepkilerden birisi Alpay Özalan’dan geldi.

Sosyal medya hesabını oldukça aktif kullanan AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan ilk olarak “Fondaş Medya, Meral Akşener, Kemal Kılıçdaroğlu, CHP ve İyi Parti milletvekilleri suspus! Kendini bilmez Lütfü Türkkan'ın, şehit abisine alçak ifadeler kullanmasına sessiz kalmanız, sizin de karakterinizi gösterdi. Millet, 5 para etmez bir muhalefet olduğunuzu görüyor” paylaşımını yaptı.

Daha sonra “Önce ‘Küfretmedim’ dedi. Şimdi "Şehit abisine küfrettim" deyip yaşanan rezaleti görmezden gelen genel başkanı Meral Akşener'den özür diliyor. Baştan aşağı çamura battınız.  Meral Akşener parası olduğu için Lütfü Türkkan'a sahip çıkıyor ama bu asil millet sizi affetmeyecek!” ifadelerini kullandı.

Konu ile alakalı olarak Alpay Özalan son olarak “İP'li Lütfü Türkkan ‘Meral Akşener, HDP ve Demirtaş'ın yanında’ dediği için şehit abisine küfür etti. Aynı partiden başka bir isim de Lütfü Türkkan'ı savunup ‘Sadece çoban olan kardeşi mayına basmış o kadar’ dedi. ‘İyi’ ifadesi partinize uymuyor. ‘Rezil’ ifadesini bir düşünün” paylaşımlarını yaptı.
 

EMG Haber Ajansı

Güncelleme Tarihi: 06 Kasım 2021, 21:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30