Bu cenazeleri taşımak zorunda mıydınız?

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi bu iki teröristin cenazesi taşımak zorunda mıydı?

Bilindiği üzere Adana’da polis servisine bombalı saldırı düzenleyen ve Eskişehir’de etkisiz hale getirilen teröristlerin morga kaldırılan cesetleri, Eskişehir Büyükşehir Belediyesinin tahsis ettiği cenaze aracıyla İstanbul’a gönderilmişti. Özellikle Eskişehir’de yaşayan vatandaşlar ve Türkiye’nin birçok kentinden bu konu ile ilgili tepki gösterilen paylaşımlar yapılıyor. Ancak cevabı bilinmeyen birçok soru var. Bu soruları da biz kamuoyu adına İçişleri Bakanlığı ve Eskişehir Büyükşehir Belediyesine yöneltmek istiyoruz.

1-) Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Cumhuriyeti’nin Polislerini şehit etmiş bu vatan haini teröristlere neden cenaze hizmeti veriyor?

2-) Eskişehir Büyükşehir Belediyesi normal vatandaşlara vermekle yükümlü olduğu bu hizmeti vatan haini teröristlere de vermek zorunda mı?

3-) Odunpazarı ve ya Tepebaşı belediyelerinin cenaze araçları yok mu da Eskişehir Büyükşehir Belediyesi bu konuda üzerine sorumluluk aldı.

4-) Bu konu İçişleri Bakanlığı bilgisi dahilinde mi yapıldı?

5-) İçişleri Bakanlığı bu konu ile ilgili soruşturma başlatacak mı?

Güncelleme Tarihi: 02 Ekim 2019, 22:22
YORUM EKLE
YORUMLAR
Nadir oter
Nadir oter - 4 yıl Önce

Yazık çok yazik

Melihcan
Melihcan - 4 yıl Önce

Yazıklar olsun

Belcikalı oku bunu
Belcikalı oku bunu - 4 yıl Önce

Sövdüttürme kendine çöplükler ne güne duruyo sallasınlar gitsin seyitgazi yolunda çöplük var atsınlar köpekler yesin bişeye yarasın bari

Belcikali
Belcikali - 4 yıl Önce

yahu kufur etmemek icin zor tutuyorum !!? yahu kim kaldiracak pkk,nin cenaze hizmetleri,mi gelip alacak birisi kaldiracak bu,da olayin yasandigi sehrin belediyesi kaldirir yasal hukumluluktur!!!? sokakta kalan cenazelerin defnedilmesi belediyelerin gorevidir kanun boyledir .

Veli
Veli - 4 yıl Önce

Ne memlekette yaşıyoruz be,hain dolu her yer

SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30