Bu iddia ortalık karıştırır!

'Söylemezsem Olmaz' programının sunucusu Bircan Bali, "Hamile değilim" diyen Ebru Gündeş'in hamile olduğunu ve Amerika'da doğum yapacağını söyledi.

Bu iddia ortalık karıştırır!

Beyaz TV’de yayınlanan ‘Söylemezsem Olmaz’ programının sunucularından Bircan Bali, gündemi sarsacak bir iddia ortaya attı. Bali, “Hamile değilim” diyen Ebru Gündeş’in hamile olduğunu söyledi.

“EBRU GÜNDEŞ HAMİLE”

Ebru Gündeş, geçtiğimiz aylarda ABD’de tutuklandıktan sonra itirafçı olarak serbest kalan eşi Reza Zarrab’ı New York’ta ziyaret etmişti. Gündeş’in bu ziyaret sonrası hamile kaldığı iddia edilmişti. Beyaz TV’de yayınlanan ‘Söylemezsem Olmaz’ programının sunucusu Bircan Bali’de bu iddiaları güçlendirecek bir açıklama yaptı. Bali, Ebru Gündeş’in hamile olduğunu ve doğum için yakında ABD’ye gideceğini canlı yayında açıkladı.

“EBRU 2’İNCİ ÇOCUĞUNU AMERİKA’DA DOĞURACAK”

Bircan Bali, “Siz söylenenlere değil benim dediğime bakın, Ebru Gündeş hamile! Yakında da eşinin yanına ABD’ye gidecek. Hatta 2. Çocuğunu da ABD’de doğuracak” diyerek gündem düşmeyen bu iddiayı kesin bir dille doğruladı.

“HAMİLELİK YOK” DEMİŞTİ

Geçtiğimiz günlerde Ebru Gündeş’in hamile olduğu yönünde iddialar basında yer almış, Gündeş ise jet bir açıklama yaparak “Hamilelik saklanacak bir şey değil. Öyle bir şey yok. Kilo aldı. Herkes onu bebek sanıyor” yalanlaması gelmişti. Bu gün ise canlı yayında Bircan Bali kesin bir bilgi olduğunu söyleyerek Ebru Gündeş’in hamile olduğunu açıkladı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30