Dünyanın en çok yardım yapan ülkesi biziz

TV8'de Acun Ilıcalı'nın başlattığı kampanya programına telefonla bağlanan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu çok önemli açıklamalarda bulundu.

Dünyanın en çok yardım yapan ülkesi biziz
banner127

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu telefon bağlantısında şu ifadeleri kullandı;

Allah sizlerden razı olsun. Düzenlediğiniz bu kampanyadan dolayı sizlere çok teşekkür etmek istiyorum. Sayın Cumhurbaşkanımızın da sizlere selamları var. Bu kampanyadan dolayı çok mutlu olduğunu bana söyledi. Aylarca uluslararası toplantılara katıldık. Göç meselesi ve uluslararası yardımlar konusunda çok toplantılara katıldım. Dünyanın en çok yardım yapan ülkesi biziz. Almanya veya ABD kadar zengin değiliz ama onlardan çok daha fazla yardımda bulunan ülke biziz. Gittiğimiz her yerde milletimizin verdiği güçle beraber başımız her yere dik girdik, girmeye de devam edeceğiz. Vatandaşlarımızın bir olma konusunda ortaya koymuş olduğu duygudaşlık hakikaten çok büyük bir saygıyı hak ediyor. Bu kampanyaya katılan herkese çok teşekkür ediyorum. Milletler için yaşadıkları tarih çok önemlidir ama gelecek nesillere ne bırakılacağı çok daha önemlidir. Para bizim milletimi şımartmadı ben bunu çok net görüyorum. Sizlere bir kez daha minnettar olduğumu belirtmek isterim.

Deprem oldu da bazı şeyleri düşünmeye başladık diye bir şey yok. Bizler her şeye hazırlıydık. Kargo uçaklarından, battaniye desteğine kadar herşeyimiz devrede. Tüm çalışmalar devam ediyor. Tüm bakanlıklardan tutun tüm TSK’larla büyük bir koordinasyon içerisindeyiz. Enkaz altında bulunan insanlarımız canlı kurtarma adına çalışmalarımız devam ediyor. Ümitliyiz. Sokakta kalan vatandaşlarımız adına da önemli işleri devam ettiriyoruz. Bugüne kadar hiçbir vatandaşımızı aç ve açıkta bırakmadık. Bu millet bırakmadı. Ciddi bir çalışma içerisindeyiz. Elbetteki aksaklıklarımız ve eksikliklerimiz var. Ama bunlardan ders çıkarıyoruz. Biz dünyanın en modern milleti olmak zorundayız. Dünyaya örnek olan bir millet olmak zorundayız. Acımız var ama acımızdan öte bu topraklarda yaşamaya devam edecek nesillerimiz de var. Ülke olarak çok büyük ölçüde kenetlenmeyi başardık."

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da kampanyaya şahsi olarak 20 bin TL bağışda bulunduğunu açıkladı.

Güncelleme Tarihi: 26 Ocak 2020, 22:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner126

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30