Erdoğan'dan Deniz Çakır’a sert sözler

Başörtülü kadınlara "Arabistan'a gidin" dediği öne sürülen oyuncu Deniz Çakır'a yönelik sert ifadeler kullanan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu ülkenin başı örtülü genç kızlarına Suudi Arabistan'a gidin demek faşistliğin dik alasıdır" dedi.

Erdoğan'dan Deniz Çakır’a sert sözler

Partisinin TBMM’deki grup toplantısında gündeme ilişkin önemli değerlendirmelerde bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, başörtülülere sözlü tacizde bulunan oyuncu Deniz Çakır’a isim vermeden sert çıkıştı.

Konuşmasında isim vermeden başörtülü kadınlara “Arabistan’a gidin” dediği öne sürülen oyuncu Deniz Çakır’a yönelik sert ifadeler kullanan Erdoğan, “Bu ülkede başörtülü hanımlara Suudi Arabistan’a gidin demek faşistliğin en sefil halidir. En son bir konserden çıkan başı açık örtülü kızlarımıza orada gelip bu şekilde sataşıp Suudi Arabistan’a gidin burada ne işin var diyenlerin halini düşünün adı da sanatçıymış. Dert başka ne derseniz deyin bu ülkede insanların yaşam biçimi ile uğraşan CHP zihniyetidir. AK Parti tam aksine bu ülkede yaşam çeşitlerini garanti altına alan bir siyasi zihniyettir” dedi.

Güncelleme Tarihi: 08 Ocak 2019, 17:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30