FETÖ'cü Enes Kanter'den Küstah Sözler

Türkiye 'nin  Amerika 'dan iadesini istediği ve hakkında kırmızı bülten çıkardığı basketbolcu Enes Kenter, CNN international kanalına açıklamalarda bulundu. Kanter, takımı ile birlikte  Londra 'ya gitmek istemediğini, Türkiye'nin kendisine operasyon yapacağından korktuğu için gitmediğini öne sürdü. 

FETÖ'cü Enes Kanter'den Küstah Sözler

TERÖRİSTBAŞINI HAFTADA 2 GÜN ZİYARET EDİYOR 

Kanter, FETÖ/PDY elebaşı Gülen'in tüm dünyaya barış getireceğini iddia ederek, "Haftada iki gün Fethullah Güleni ziyaret ediyorum." dedi. Kanter, Türkiye'nin operasyon düzenleyeceğinden endişe duyduğu için takımının İngiltere'deki programında bulunmayacağını belirtti. Amerika'da güvende olduğunu söyleyen Kanter,  ABD  sınırları dışına çıkmaktan çekindiğini de söyledi.          

TÜRKİYE KIRMIZI BÜLTENLE ARIYOR

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, ABD'de yaşayan basketbolcu Enes Kanter hakkında FETÖ yapılanmasıyla bağlantılı olduğu gerekçesiyle kırmızı bülten çıkararak ABD'den iadesini talep etti.Kanter, yakandığı taktirde Türkiye'de silahlı terör örgütüne üye olmak suçundan yargılanacak.     FETÖ firari sanıkları Enes Kanter ve Hakan Şükür     

PASAPORTU İPTAL EDİLMİŞTİ

Kanter'in Mayıs 2017'de Romanya'ya yaptığı ziyaret, basketbolcunun  Türkiye Cumhuriyeti  pasaportunun iptal edilmiş olduğunu ortaya çıkarmıştı. Türk pasaportu iptal edildiği için birkaç saatliğine Romanya'daki havalimanında gözaltında tutulan Kanter'in daha sonra ABD'ye dönmesine izin verilmişti.  Sosyal medyadaki paylaşımlarında Fethullah Gülen'e yönelik bağlılığını dile getiren Kanter, Ağustos 2016'da yaptığı yazılı açıklamada, kendisini reddeden ailesine tepki göstermişti. Basketbolcu, FETÖ terör örgütü yapılanmasını kastederek "Hizmet" için canını feda edeceğini belirttiği açıklamayı "Enes (Kanter) GÜLEN" imzasıyla yayımlamıştı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30