Geleceği inşa etmeyi sürdüreceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Baharın müjdecisi, barış ve kardeşliğin simgesi Nevruz Günü'nüzü tebrik ediyorum. Nevruz'un aziz milletimize ve bütün insanlığa esenlik, bereket ve muştular getirmesini temenni ediyor, sizleri en kalbi duygularımla selamlıyorum."

Geleceği inşa etmeyi sürdüreceğiz
banner115

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından yapılan açıklamaya göre Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dünya Nevruz Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Erdoğan, baharın müjdecisi, barış ve kardeşliğin simgesi Nevruz Günü'nü tebrik ederek, mesajında şunları kaydetti:

"Orta Asya'dan Anadolu ve Balkanlara kadar geniş bir coğrafyada binlerce yıldır coşkuyla kutlanan Nevruz'un işaret ettiği birlik ve dayanışma duygusunun tüm dünyaya kök salmasını ve daim olmasını diliyorum. Nevruz'un yeşerttiği umut ve heyecanla hem ülkemiz hem bölgemiz hem de bütün insanlık için daha müreffeh, daha adil ve daha güvenli bir geleceği kadınıyla, erkeğiyle, genciyle, yaşlısıyla omuz omuza vererek ilmek ilmek inşa etmeyi sürdüreceğiz. Nevruz'un aziz milletimize ve bütün insanlığa esenlik, bereket ve muştular getirmesini temenni ediyor, tüm vatandaşlarımızı en kalbi duygularımla selamlıyorum."

"Esenlik, Bereket ve muştular getirmesini temenni ediyorum"
Cumhurbaşkanı Erdoğan, BİP ve Telegram kanallarından yayımladığı mesajında ise şunları kaydetti:

"Baharın müjdecisi, barış ve kardeşliğin simgesi Nevruz Günü'nüzü tebrik ediyorum. Nevruz'un aziz milletimize ve bütün insanlığa esenlik, bereket ve muştular getirmesini temenni ediyor, sizleri en kalbi duygularımla selamlıyorum."

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30