Hain saldırıda 1 askerimiz şehit oldu!

Fırat Kalkanı harekat bölgesinde, YPG/PKK'lı teröristlerin saldırısı sonucu bir asker şehit oldu, 3 asker yaralandı. Teröristlere ait belirlenen hedefler, meşru müdafaa kapsamında ateş altına alındı.

Hain saldırıda 1 askerimiz şehit oldu!
banner115

Fırat Kalkanı harekat bölgesinde YPG/PKK'lı teröristlerin saldırısı sonucu bir askerin şehit olduğu, 3 askerin yaralandığı bildirildi.

Milli Savunma Bakanlığı Basın Halkla İlişkiler Müşavirliğinden yapılan açıklamada, Fırat Kalkanı harekat bölgesinde YPG/PKK'lı teröristlerin saldırısı sonucu bir askerin şehit olduğu, 3 askerin hafif yaralandığı belirtildi.

Olay sonrası teröristlere ait belirlenen hedeflerin meşru müdafaa kapsamında ateş altına alındığı kaydedilen açıklamada, şu ifadeye yer verildi:

"Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır, yaralanan kahraman silah arkadaşlarımıza acil şifalar dileriz."

Fırat Kalkanı harekat bölgesinde YPG/PKK'lı teröristlerin saldırısı sonucu şehit olan askerin cenazesi Kilis'e getirildi. Fırat Kalkanı harekat bölgesinde YPG/PKK'lı teröristlerin saldırısı sonucu şehit olan Sözleşmeli Er Yalçın Koca'nın cenazesi, 112 Acil Servis ekiplerince Türkiye'ye getirilerek Kilis Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Şehidin cenazesi, düzenlenecek törenin ardından Gaziantep Havalimanından havayoluyla memleketi Çankırı'ya uğurlanacak.

Öte yandan, saldırıda yaralanan 3 asker de aynı hastanede tedavi ediliyor. 

Güncelleme Tarihi: 30 Nisan 2019, 18:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30