HTS kayıtlarını istedim

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Pınar Gültekin cinayetinde "CHP'li vekilin aileyi aradığı ve davadan vazgeçmesini istediği" iddiasını değerlendirdi. Kılıçdaroğlu, "İddiayı ispat etsinler. HTS kayıtlarını istedim." dedi.

HTS kayıtlarını istedim

Pınar Gültekin cinayetinde CHP'li bir vekilin aileyi arayarak "davadan çekil" dediği iddiasına değindi. Kılıçdaroğlu; CHP'li vekilin "ispat etsinler milletvekilliğinden istifa edeceğim" açıklamasını hatırlattı, "Karşı tarafa düşen bunu ispat etmektir, getirsinler HTS kayıtlarını" dedi.

Kılıçdaroğlu, "Cinayeti konuşmak değil, CHP'yi tartıştırmak istiyorlar, bu tuzağa düşmeyeceğiz“ değerlendirmesinde bulundu.

Cumhurbaşkanlığı adaylığı tartışması

Kılıçdaroğlu, Meclis'teki bütçe konuşmasında kendisine yöneltilen "Aday ol" sözlerine, "Siz nereden biliyorsunuz benim aday olup olmayacağımı" şeklinde cevap vermişti. Kılıçdaroğlu'na bütçe konuşmasındaki bu sözleri hatırlatıldı.

Kılıçdaroğlu, "Gereksiz bir tartışmaydı, bütçenin tartışılması gerekiyordu." dedi.

"Benim elimde değil, ittifak belirleyecek"

"Cumhurbaşkanlığına adaylığınızı koyacak mısınız?" sorusuna Kılıçdaroğlu, "Bu benim irademde olan bir şey değil, ittifak belirleyecek" yanıtını verdi.

Bahçeli'nin Akşener çağrısı: Cevabı Akşener verdi

Kılıçdaroğlu, Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem ile ilgili çalışma yaptıklarını, önümüzdeki günlerde açıklayacaklarını söyledi. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e "Eve dön" çağrısını da yorumladı.

"Ne kadar ciddi bilmiyorum ama yanıtı verecek olan Akşener'dir, o da zaten yanıtı verdi" açıklamasını yaptı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30