İnsanın biraz ağırına gidiyor

Cüneyt Özdemir: "Dün Dışişleri Bakanının açıklaması gördüm, insanın biraz ağırına gidiyor. Tamam hep beraber Covid-19 belasını atlatmaya çalışıyoruz ama her şeyi de turistlere göre mi yaşayacağız. Bakan beyin iyi niyetinden şüphem yok ama insanların ruh halinden anlamak lazım."

İnsanın biraz ağırına gidiyor

Gazeteci Cüneyt Özdemir Youtube kanalında yaptığı yayında 'Turistin görebileceği herkesi mayıs sonuna kadar aşılayacağız' cümlesini 'insanın biraz ağırına gidiyor' diyerek eleştirdi.

Cüneyt Özdemir yayınında şu ifadeleri kullandı; 

“Kalbimin götürdüğü bir yere, uzaklara gidiyorum. Turistlerin yaşadığı ülkedeki vatandaşları kadar değerli olduğu bir ülkeye gidiyorum. Dün Dışişleri Bakanının açıklaması gördüm, insanın biraz ağırına gidiyor. Tamam hep beraber Covid-19 belasını atlatmaya çalışıyoruz ama her şeyi de turistlere göre mi yaşayacağız. Turist’in göreceği herkesi aşılayacağız açıklaması nasıl bir açıklamadır. İstanbul’da Bağcılar’da yaşayanlar ne olacak. Turist oraya gitmiyor diye aşılanmayacak mı? Turistler bu ülke için önemli bir gelir kaynağı anlıyoruz. İnsanlar zaten günlerdir evde kapalı ve bunalmış durumda. Ama turistler istediği gibi gezip, tozuyorlar. 15 ülkeden PCR testi bile istemiyoruz. Bakan beyin iyi niyetinden şüphem yok ama insanların ruh halinden anlamak lazım. Yabancı basın artık içerisinde bulunduğumuz durumu haber yapmaya başladı. Kafam karışmaya başladı. Denize Türk vatandaşları giremiyor ama turistler girebiliyor. Almanya turist kabul etmiyor. Şampiyonlar Ligi maçını bile başka ülkede oynattılar. Yaprak döker bir yanımız, bir yanımız bahar bahçe. O cümle sizin ağzınızdan çıkarsa iş buralara gelir. Sizi seviyoruz ama kusura bakmayın.”

Güncelleme Tarihi: 08 Mayıs 2021, 01:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30