MHP Rize'ye heyet gönderiyor

Semih Yalçın: "14 Temmuz 2021’de Rize’de meydana gelen sel felaketi, bütün Türkiye’yi olduğu gibi, bizleri de derin üzüntüye boğmuştur. Doğal afetlerin insan hayatını altüst ettiği böylesi zor günlerde milletimizin ortaya koyduğu yüksek dayanışma iradesi, her türlü takdirin üzerindedir."

MHP Rize'ye heyet gönderiyor
banner115

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın sosyal medya hesabından şu açıklamayı yayınladı;

"14 Temmuz 2021’de Rize’de meydana gelen sel felaketi, bütün Türkiye’yi olduğu gibi, bizleri de derin üzüntüye boğmuştur. Doğal afetlerin insan hayatını altüst ettiği böylesi zor günlerde milletimizin ortaya koyduğu yüksek dayanışma iradesi, her türlü takdirin üzerindedir.

MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’nin talimatlarıyla, incelemelerde bulunmak ve bölge halkının yaşadığı sıkıntıları paylaşmak üzere Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Yaşar Yıldırım’ın başkanlığında, Tokat Milletvekili Yücel Bulut, MYK üyesi Afşin Birben, MYK üyesi Musa Küçük, Rize İl Başkanı İhsan Alkan, Trabzon İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım ve Giresun İl Başkanı Ertuğrul Gazi Konal’dan oluşan bir heyet görevlendirilmiştir.

MHP heyetinde bulunan arkadaşlarımız, en kısa sürede bölgeye intikal edeceklerdir. Sel felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz."

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30