Ne mutlu Türk'üm diyene

Uğur Yüceses: "Hepimiz için büyük bir önem ve anlam taşıyan bu günde Aziz milletimizi, bu ülkeyi karşılıksız seven, yüce gönüllü dava arkadaşlarımı ve bütün Türk milliyetçilerini kutluyorum. Ne mutlu Türk'üm diyene."

Ne mutlu Türk'üm diyene
banner115

Milliyetçi Hareket Partisi Tepebaşı İlçe Başkanı Uğur Yüceses 3 Mayıs Türkçülük Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Yüceses'in mesajında şu ifadeler yer alıyor;

"Hepimiz için büyük bir önem ve anlam taşıyan bu günde Aziz milletimizi, bu ülkeyi karşılıksız seven, yüce gönüllü dava arkadaşlarımı ve bütün Türk milliyetçilerini kutluyorum. Merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş Bey ve dava arkadaşlarının ülkemizin birlik ve dirliğini hedef alan, insanlarımızı anarşi, terör ve kaos ortamının kucağına çekmek isteyen her türlü yıkıcı ve bölücü akım ve faaliyetler karşısında Türk milletinin sağduyusunun en mümtaz örneğini sergileyerek; milli kültürümüze, inançlarımıza ve değerlerimize yönelik saldırılara karşı milli muhalefeti başlattıkları ve demokrasi meşalesini yaktıkları bu günün üzerinden 77 yıl geçmiştir.

Bu hareketin öncüleri Başbuğumuz Alparslan Türkeş ve Hüseyin Nihal Atsız başta olmak üzere, Hakkın rahmetine kavuşmuş büyüklerimize Allah’tan rahmet; hayatta olanlara uzun, sağlıklı ömürler diliyorum. Türk milleti, her türlü engelleme, baskı ve ihanet çemberine rağmen, Yüce Allah’ın izniyle yüzyılımızın lider ülkeleri arasında yerini alacaktır. Bunu da bu milletin fedakâr, cefakâr ama hep asil ve vakur evlatları olan milliyetçiler sağlayacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle bir kez daha yüce milletimizin ve kıymetli dava arkadaşlarımın bu büyük ve anlamlı gününü kutluyor, hayırlara vesile olmasını diliyorum. Ne mutlu Türk'üm diyene."

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30