PTT'de de satışlara başladı!

PTT internet üzerinden tanzim satışlara başladı. İlk etapta Ankara'da gerçekleşen satışlar kapsamında 8 çeşit sebze satışa sunuldu. Verilen siparişler bir gün sonra adrese teslim edilecek.

PTT'de de satışlara başladı!
banner115

PTT, internet üzerinden yapılacak tanzim satışlara ilişkin açıklama yaptı. Tanzim satışların, www.epttavm.com'da başlatıldığı belirtilen açıklamada, "PTT'nin internet adresinde yer alan meyve ve sebzeler tanzim fiyatlarıyla satılacaktır. Tüm ürünler PTT Kargo ve Lojistik aracılığıyla vatandaşlara ulaştırılacaktır" denildi.

8 ÇEŞİT SEBZE SATIŞTA
Site üzerinden ilk etapta salatalık, sivri biber, patlıcan, soğan, patates, domates, kırmızı biber, çarliston biber 8 çeşit sebze satışa sunulacak.

SİPARİŞLER BİR GÜN SONRA TESLİM
Satışların bugün itibariyle Ankara’da başlayacağı belirtilen açıklamada, "Akabinde İstanbul planlanmış olup, bilahare diğer illerimizde yaygınlaştırılacaktır. Satışlarda, tanzim satış yerlerinde olduğu gibi 3 kilo sınırı bulunmaktadır. Verilen siparişler ertesi günü adrese teslim edilecektir" ifadesine yer verildi. 

FİYATLAR NE KADAR?
Tanzim satışlarda soğan ve patates 2 liradan, biber 6 liradan, domates 3 liradan, salatalık ve ıspanak 4 liradan, patlıcan 4,5 liradan satılıyor. 

Güncelleme Tarihi: 14 Şubat 2019, 18:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30