Rasim Ozan o iddiayı yalanladı

Rasim Ozan Kütahyalı: "Berat Albayrak'ın Murat Sancak'ın evinde kaldığı iddiası bütünüyle yalandır. Berat Albayrak ile Murat Sancak arasında öyle evlerine gidecek gelecek bir yakın arkadaşlık hukuku yok"

Rasim Ozan o iddiayı yalanladı
banner127

Cüneyt Özdemir'in Youtube kanalındaki canlı yayına katılan Rasim Ozan Kütahyalı, Sedat Peker'in 'Eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın Murat Sancak'ın evinde kaldığı'na ilişkin iddiasını yalanladı. 

Sedat Peker, Albayrak'ın Murat Sancak'ın evinde olduğunu iddia etmişti. Peker, "Berat Albayrak nerede biliyor musunuz? Hep arıyorsunuz ya... Murat Sancak'ın evi var. Hadımköy Beylikdüzü taraflarında. Orada kalıyor. Beraberler" dedi. Murat Sancak, Twitter hesabından bu iddiayı yalanladı.

Konuyla ilgili bir açıklama da Rasim Ozan Kütahyalı'dan geldi. Cüneyt Özdemir'in Youtube'da yaptığı canlı yayına katılan Kütahyalı, "Cüneyt, Berat Albayrak'ın Murat Sancak'ın evinde kaldığı iddiası bütünüyle yalandır. Berat Albayrak ile Murat Sancak arasında öyle evlerine gidecek gelecek bir yakın arkadaşlık hukuku yok" ifadelerini kullandı. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30