S-400'lerin Teslimatı Milli Parayla

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ,  Arjantin  ziyareti öncesi  Atatürk Havalimanı 'nda açıklamalarda bulundu.  Cumhurbaşkanı Erdoğan ,  Trump  ile  Münbiç  meselesini Arjantin'de konuşacaklarını söyledi. Erdoğan, "S-400 teslimatında milli para ile alışveriş tezimiz hayata geçmiş olacak." ifadesini kullandı.

S-400'lerin Teslimatı Milli Parayla

Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan , Arjantin ziyareti öncesi Atatürk Havalimanı'nda açıklamalarda bulundu.   Erdoğan'ın açıklamaları şöyle:   

"G-20'DE KÜRESEL EKONOMİNİN KARŞI KARŞIYA KALDIĞI SINAMALARI ELE ALACAĞIZ" 

"G-20 toplantılarında oldukça geniş bir gündemle küresel ekonominin karşı karşıya kaldığı sınamaları ele alacağız. G-20'de serbest ticaret vurgumuzu yenileyeceğiz. G-20 Zirvesi'nde ikili görüşmeler gerçekleştireceğiz. G-20 Zirvesi'nin hitamında  Paraguay  ve  Venezuela 'ya resmi ziyaretlerde bulunacağım."  Erdoğan basın mensuplarının sorularını da yanıtladı.   

"MÜNBİÇ MESELESİNİ TRUMP İLE ARJANTİN'DE KONUŞACAĞIZ"

Erdoğan Trump ile yaptığı görüşmeye ilişkin, "  Ukrayna 'ya ilişkin görüşme yaptık. Bizden talepleri oldu.  Putin  ile Arjantin'de yapacağımız görüşmede kendilerine ileteceğiz. Trump ile  İdlib 'i konuştuk. İdlib'de de MİT Başkanımız ve Milli Savunma Bakanımız  Moskova 'daydı. İşin bir ayağı da Münbiç meselesi. Bunu da Trump ile Arjantin'de görüşeceğiz" diye konuştu.   

"MİLLİ PARA TEZİMİZ HAYATA GEÇMİŞ OLACAK"

Erdoğan, S-400'lerin teslimatında kullanılan para birimine ilişkin "2019 yılının sonuna doğru  Rusya  S-400 teslimatını yapacak. S-400 teslimatında milli para ile alışveriş tezimiz hayata geçmiş olacak. " ifadesini kullandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30