banner118

Türkiye’nin erken seçime gitmesi lazım

Cüneyt Özdemir: "Zam üstüne zam geliyor. Türk lirası sürekli değer kaybediyor. Sarsılan güven tazelenmeli. Bununda yolu erken seçimden geçiyor. Helalleşme doğru ama ekonominin de freni patlamış durumda."

Türkiye’nin erken seçime gitmesi lazım
banner115

Ünlü haberci Cüneyt Özdemir ekonomik gidişatı freni patlamış bir kamyona benzetti.

“Günah keçisi bulup konuyu geçiştirmenin bir anlamı yok” diyen Özdemir konu ile alakalı olarak şu ifadeleri kullandı.

“Zam üstüne zam geliyor. Türk lirası sürekli değer kaybediyor. Helalleşme doğru ama ekonominin de freni patlamış durumda. Memlekette helalleşmeden daha önce çözülmesi gereken konular var. 

Meral Akşener ve Kemal Kılıçdaroğlu’nun seçim çağrısına katılıyorum. Erdoğan gider yerine şu gelir, bu gelir demiyorum. Erdoğan kalabilir de. Ekonomi için bu saatten sonra bakan değişikliği veya merkez bankası başkanı değişikliği fayda sağlamaz. Sarsılan güven tazelenmeli. Bununda yolu seçimden geçiyor. 

Yatırımcılar da bundan bahsediyor. Çünkü yatırımcılar önünü göremiyor. Günah keçisi bulup konuyu geçiştirmenin bir anlamı yok. Bu kafada iken insanların bu ülkede yatırım yapacağını düşünüyorsanız, yanılıyorsunuz. Görünen kasaba kılavuz istemez. Navigasyonluk bir durum yok. 

Bu işlerin bir şekilde toparlanması lazım. Türkiye’nin erken seçime gitmesi gerekiyor. Bu freni patlamış kamyonu durdurmanın tek yolu erken seçimmiş gibi duruyor.”
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30