Yılın en zeki müşterisi ilan edildi

Zincir marketten alışveriş yapan bir vatandaş, marketten 25 kuruşa aldığı poşeti ürünlerini eve bıraktıktan sonra geri getirerek iade etti. Vatandaşın poşete para vermemek için bulduğu bu yöntem, sosyal medyada gündem oldu.

Yılın en zeki müşterisi ilan edildi

Zincir marketten alışveriş yapan bir vatandaşının, kullandığı poşeti markete götürerek iade etti. Ücretli poşet uygulamasını iade yöntemiyle delen vatandaş, sosyal medyada gündem oldu. Sosyal medyada poşeti iade eden vatandaş "Yılın en zeki müşterisi" ilan edildi.

SOSYAL MEDYA POŞET İADE EDEN VATANDAŞI KONUŞUYOR

1 Ocak itibariyle yürürlüğe giren ücretli poşet uygulaması marketlerde uygulanmaya başlandı. Uygulamanın ardından poşetler 25 kuruş ücretle verilmeye başlandı. Bir vatandaşın poşete para vermemek için bulduğu iade yöntemi ise sosyal medyada gündem oldu.

25 KURUŞUNU GERİ ALDI

İddiaya göre, zincir mağazadan alışveriş yapan vatandaş, satın aldığı ürünleri parasını ödediği poşetlerle evine bıraktı. Ardından poşetleri markete getiren vatandaş, ürünü beğenmediğini söyleyerek iade etti. Market görevlileri ise iade işlemini yaparak vatandaşın ödediği poşet parasını geri verdi.

VATANDAŞLAR UYGULAMAYI DESTEKLEMİYOR

Öte yandan doğayı korumak amacıyla başlatılan uygulamayı yerinde bulan bazı vatandaşların yanı sıra, birçok vatandaş ücretli poşet uygulamasının yerine başka tasarruf yöntemlerinin kullanılabileceğini savunuyor. Poşet ücretini yüksek bulan vatandaşlar alışverişe gitmeden evden önce poşet götürüyor.

Güncelleme Tarihi: 03 Ocak 2019, 15:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30