Aleyna Tilki Türkiye'yi terk etti!

Şarkıcı Aleyna Tilki, eğitimine Amerika'da devam etme kararı aldı. Ünlü şarkıcıyı annesi Havva Tilki ve kardeşi Ayça Tilki bu sabah İstanbul Havalimanı'ndan yolcu etti.

Aleyna Tilki Türkiye'yi terk etti!

Genç yaşta kazandığı şöhretle her gün gündeme gelen şarkıcı Aleyna Tilki, eğitimine Amerika'da devam etmeye karar verdi. Bugün Amerika'ya giden Tilki'yi annesi Havva Öztel ve kız kardeşi Ayça Tilki uğurladı.

ANNESİ VE KARDEŞİ UĞURLADI

Eğitim hayatına ABD'de devam edecek olan popçu Aleyna Tilki, sabah saatlerinde İstanbul Havalimanı'ndan ABD'ye uçtu. Tilki'yi annesi Havva Öztel ve kardeşi Ayça Tilki uğurladı.

"Şarkıcı Aleyna Tilki, eğitimine Amerika'da devam etme kararı aldı. Ünlü şarkıcıyı annesi Havva Tilki ve kardeşi Ayça Tilki bu sabah İstanbul Havalimanı'ndan yolcu etti. DİLİMDE DUAMSIN"

Kızını yolcu eden Havva Öztel, Instagram hesabından kızıyla çektirdiği fotoğrafı, "Gözümün nuru Allah sana yar ve yardımcı olsun kızım, yolun hep açık engelsiz kolay olsun dilimde duamsın özlemimsin Aleyna, güle güle git güle güle gel kızım seni çok özleyeceğim." notuyla paylaştı.

Güncelleme Tarihi: 05 Ekim 2019, 22:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30