Banu Parlak'tan Emrah'a cevap!

Banu Parlak, sanatçı Emrah’ın şarkısı “Belalı Benim” şarkısına cover yapmış, sosyal medyaya yükledikten sonra kısa sürede Emrah tarafından kaldırtılmıştı. Parlak, bugün katıldığı bir televizyon programında Emrah’a cevap verdi. Parlak, “Benim para kazanacağımı düşünerek engel olmak istediler” dedi.

Müge ve Gülşen’e konuşan Banu Parlak, “Daha önce Emrah’ın şarkısını seslendirdim. Hatta ‘Emrah takıntısı var’ dediler. Emrah abiyi o kadar çok severim. Ben menajerine ulaştım kendisi ‘Başka sanatçıya 70 bin TL sattık’ dedi. Popçu Şimal’e sattıklarını sonradan söylediler. Emrah’a ulaşamayınca ben de Şükrü Kekevi’e ulaştım.” dedi.

Bugüne kadar birçok insanın şarkısını söylediğinin altını çizen Banu Parlak, “Ben söyleyince ortalık ayağa kalktı. Gerçekten çıksın bana ‘şarkımı kötü söyledin’ desin. Öyle bir şey de yok. Anlamıyorum şarkılar insanların seslendirmesi içinde yapılmakta. Biz söyleyince kaldırtıyorlar.” diyerek sitemde bulundu. 

Emrah’ın söz yazarı Şükrü Kekevi ile de sorunlar yaşadığını söyleyen Parlak, “Öğrendiğime göre Şükrü Kekevi ile de sorunlar yaşıyorlar. Emrah’ın şarkılarını kimse çıkaramıyor. Söz yazarı Şükrü abiye gidip iki üç bin Türk Lirası verip, şarkının tüm haklarını almaya çalışıyorlar.” dedi.

Emrah’a karşı ayrı bir sevgisi olduğunu söyleyen Parlak, “Ben Emrah abiyi çok başka seviyorum. Hatta oğlu Tayfun bana geldi. Birlikte albüm yapalım dedi. Bende bunu kabul etmedim.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 20 Ağustos 2019, 23:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30