Çocuk istiyorum ama..

Geçtiğimiz yıl Kemal Ekmekçi'yle hayatını birleştiren 26 yaşındaki güzel oyuncu Gizem Karaca, geleceğe yönelik planlarını anlattı.

Çocuk istiyorum ama..
banner115

Kemal Ekmekçi’yle mutlu bir evliliği olan Gizem Karaca geleceğe yönelik planlarından bahsederken çocuk için beklemede olduklarını söyledi. Gizem Karaca “Çocuk istiyoruz ama erken olduğunu düşünüyoruz. Henüz bir yıllık evliyiz ve biraz zamana ihtiyacımız var” dedi. 

ALKOLÜ FAZLA KAÇIRINCA..

Ünlü oyuncu Gizem Karaca’nın film için konakladığı Fethiye’deki bir otelde alkolün dozunu kaçırınca olay çıkardığı iddiası magazin gündemine bomba gibi oturmuştu. Hatta Karaca’nın müşterileri rahatsız ettiği için otelden kovulduğu bile ileri sürüldü.

“O GÖRÜNTÜLER AVUKATIMIN ELİNDE”

Gizem Karaca Fethiye’de bir otelde yaşandığı iddia edilen olaylara da açıklık getirerek, Bu konuyla alakalı hukuksal bir süreç başlattım. Haberler kesinlikle yalan. Otel de bu konuda bana çok yardımcı oluyor…

Habertürk’e konuşan Karaca, ‘Durup duruken böyle bir haber çıkması çok saçma. Çünkü ben kavgacı bir insan değilim, ne bir kaprisim var ne de bir derdim. Alkol içip, kavga çıkartacak bir yapıya sahip değilim’ diye konuştu.

Karaca, “O haberleri eşime gönderdim, ‘Bak kovulmuşum’ dedim, şaşırdı. Beni tanıdığı için hiç önemsemedi, hatta ‘Sıkma canını’ diye teselli etti” dedi.

GİZEM KARACA KİMDİR?

Aslen anne tarafından Arnavut, baba tarafından Selanikli olan Gizem Karaca, 9 Temmuz 1992 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. 7 yaşına kadar Amerika Florida’da yaşayan ancak bu tarihten sonra sık sık Türkiye’ye gelip giden Gizem Karaca, 14 yaşındayken kesin dönüş yaptı.

2010 yılında İstanbul Üniversitesi Fransız Dili ve Edebiyatı bölümünü kazandı.2011 yılında bağlı olduğu Uğurkan Erez ajansı onun güzellik yarışmasına katılması hayatını değiştirdi. Bir döneme damga vuran Muhteşem Yüzyıl adlı dizinin ilk 4 bölümünde konuk oyuncu olarak yer aldı. 2011 yılında Miss Turkey güzellik yarışmasına katıldı ve 2. oldu. 2012 yılında yayınlanan “Eve Düşen Yıldırım” adlı dizide başrol oynadı ve bu diziyle ismini geniş kitlelere duyurdu. New York’ta ‘New York Film Akademisi’nde oyunculuk eğitimi aldı. Daha sonra Türkiye’ye geldiğinde “Benim Hala Umudum Var” adlı dizide Şükrü Özyıldız ile başrolü paylaştı. Gizem Karaca, 2014 yapımı aile ve romantik komedi dizisi Güzel Köylü’de Mehmet Ali Nuroğlu ve Berk Cankat ile başrolü paylaştı. 2017 de İçimdeki Fırtına dizisinde rol almaya başlamıştır. Aynı zamanda 2017 de Kara Sevda dizisine komiser Mercan rolü ile katıldı ve birkaç bölüm sonra ayrıldı. Güzel Köylü dizisinin çekimlerinde tanıştığı Bodrum’un tanınmış turizmcilerinden Kemal Ekmekçi ile 2017 Eylül ayında evlendi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30