Hande Erçel’in acı günü!

Ünlü oyuncu Hande Erçel'in bir süredir hastanede tedavi gören annesi hayatını kaybetti. Ünlü isimler, oyuncu Hande Erçel'in annesinin ölümünden duydukları üzüntüyü sosyal medya hesaplarından paylaşarak oyuncuya destek oldu.

Hande Erçel’in acı günü!
banner115

Başarılı oyuncu Hande Erçel’in annesi Aylin Erçel bugün sabaha karşı tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. İki gün önce Aylin Erçel’in durumu çok ağırlaşmıştı ve apar topar hastaneye kaldırılmıştı. Hande Erçel de dizi çekimlerine ara verip annesinin yanına koşmuştu. Ünlü oyuncu bugün doktorlardan kötü haberi aldı.

Hande Erçel’in kanser tedavisi gören annesi Aylin Erçel vefat etti.

Kısa bir süre önce durumu ağırlaşan Aylin Erçel’den acı haber geldi… 

Hande Erçel, kısa bir süre önce muhabirlerin annesiyle ilgili sorularına, “Aileyle olmak çok güzel bir şey. En güzel şey aile” demişti. 

Annesine kök hücrede donör olacağını da doğrulayan Hande Erçel, “İyi haberler bekliyoruz, iyileşecek inşallah” ifadelerini kullanmıştı. Öte yandan, bir süredir sağlık problemleri yaşayan annesi Aylin Erçel’in bakımıyla yakından ilgilenen oyuncu, yeni yıla annesiyle beraber hastane odasında girmişti.

Güzel oyuncu Hande Erçel’in bir süredir kanser tedavisi gören annesi Aylin Erçel, bu sabah tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Erçel’e yakın çevresinin desteğinin yanı sıra ünlü isimlerden de destek gecikmedi.

ÜNLÜ İSİMLERDEN DESTEK GECİKMEDİ

Acı haberi alan başta Pınar Altuğ, Özlem Ada Şahin, İntizar ve Kuşum Aydın olmak üzere birçok ünlüden başsağlığı mesajları geldi.

Haberi alan Erçel’in arkadaşı Özlem Ada Şahin’de üzüntüsünü sosyal medya hesabı üzerinden dile getirdi. Şahin, “Güzel kalpli Hande Erçel anneciğin nurlar içinde yatsın. Allah sabır versin, Sen çok güçlü birisin çok üzüldüm” mesajını paylaştı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30