Her yere birlikte gidiyorlar!

İlker Kaleli, aynı dizide rol aldığı arkadaşı Burçin Terzioğlu ile 3,5 yıl aşk yaşadıktan sonra yollarını geçtiğimiz yaz ayında ayırmıştı. Kaleli, Burçin Terzioğlu'ndan ayrıldıktan sonra Londra'da tanıştığı oyuncu Ece Dizdar'la yakınlaştı. İlker Kaleli ile Ece Dizdar her yere birlikte gidiyorlar...

Her yere birlikte gidiyorlar!

Ece Dizdar ve İlker Kaleli sevgili mi? Poyraz Karayel dizisinde ekranlara damga vuran İlker Kaleli’nin Ece Dizdar ile aşk yaşadığı iddia edildi. İkilinin 13 Ekim’de Kaş’ta görüştüğü gündeme oturdu. Dizdar’ın yaşamı ise araştırılmaya başlandı. Peki Ece Dizdar kimdir? İşte detaylar..

İlker Kaleli ile Burçin Terzioğlu’nun aynı dizide filizlenen ve 3,5 yıl devam eden aşkı, bu yaz sona ermişti.

Takvim’in haberine göre; Burçin Terzioğlu’yla yaşadığı büyük aşk sessiz sedasız noktalanan İlker Kaleli, mutluluğu yine sanat dünyasında buldu. İlker Kaleli’nin yaz sonundan beri Ece Dizdar’la aşk yaşıyor.

HER YERE BİRLİKTE GİDİYORLAR

Yaz sonundan beri görüşen Kaleli ve Dizdar, ilk olarak 13 Ekim’de Kaş’ta birlikte görüldü.

Çift, bu beraberlikle ilgili sessizliğini koruyor. İkili geçtiğimiz günlerde ise bir davete beraber katıldı.

İLKER KALELİ – BURÇİN TERZİOĞLU AŞKINDA NELER OLMUŞTU?

Çiftin yakınlarından edinilen bilgiye göre İlker Kaleli, Emirgan’da sevgilisiyle birlikte yaşadığı evden eşyalarını toplayıp ayrıldı. Çiftin arkadaşları araya girse de iki ünlü isim kararlarından vazgeçmedi.

TÜKENMİŞLİK SENDROMU DENMİŞTİ

İlker Kaleli verdiği bir röportajda ”Devreleri yakmamak adına biraz yok olmak, ara vermek lazım. Şu sıralar hayatımın devre arasında gibiyim” açıklamasını yapmıştı.

Bunun üzerine tükenmişlik sendromu yaşadığı söylenen İlker Kaleli’nin ilişkiyi sonlandırdığı konuşulmuştu.

Ece Dizdar ve İlker Kaleli sevgili mi? Ece Dizdar yaşamı internette araştırılmaya başlandı. Ünlü oyuncu İlker Kaleli’nin yaz sonundan beri aş yaşadığı magazin gündeminde konuşuluyor .İkilinin aşk yaşadığı iddiaları ise herkes tarafından merak ediliyor. Peki Ece Dizdar kimdir? İlker Kaleli ile sevgili mi? Ece Dizdar kaç yaşında?

ECE DİZDAR KİMDİR?

İstanbul’da doğdu. Denizaltılarda çalışan babasının görevi nedeniyle çocukluğu boyunca Türkiye’nin birçok şehrinde ve Pakistan, Belçika, İngiltere gibi ülkelerde yaşamıştır. Gezdiği yerlerde genelde DoDDS Amerikan okullarında okudu. Ortaokul yıllarında Belçika’da müzikal oyunculuğu, ses ve dans üzerine eğitim aldı, 2 yıl boyunca çocuk konservatuarı kapsamında sahneye çıktı. Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesini bitirdikten sonra Londra’ya taşınan oyuncu, ARTSED oyunculuk akademisinde burslu olarak oyunculuk eğitimini tamamladı ve profesyonel oyunculuk kariyerine adım attı. Ece Dizdar Tiyatro DOT için Shopping and F…ing ve Festen gibi oyunların çevirilerini yapmıştır. Profesyonel reklam ve tanıtım dublajcısıdır. Ece Dizdar hala İngiltere’de ve Türkiye’de tiyatro, televizyon ve sinema alanlarında oyunculuk yapmaktadır.

Güncelleme Tarihi: 24 Aralık 2018, 22:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30