Herkes Müslümcü oldu

Pop müziğin sevilen ismi Berkay Şahin önceki gece hayranlarıyla buluştu.

Herkes Müslümcü oldu
banner115

Programına “İnanırım” şarkısıyla start veren Berkay Şahin “Bu gece buradan kimse mutsuz ayrılmayacak. Onu garanti ediyorum ama var olan ama unuttuğunuzu sandığınız her şeyi aklınıza getireceğim. Ama mutsuz gitmeyeceksiniz” sözleriyle muhteşem gecenin açılışını yaptı.

“HERKES MÜSLÜMCÜ OLDU”

Söylediği şarkılarla ve sahne performansıyla göz dolduran Berkay “Yaklaşık on dokuz yıldır şarkı söylüyorum. Sahneye çıktığım andan itibaren birilerinin şarkılarını söylemeye başladım. Zaman zaman arabesk söylediğim için çok eleştirilmiştim. Sonra bir tane film çıktı herkes Müslümcü oldu.

Biz Müslüm Gürses şarkılarını on dokuz yıldır bağıra bağıra söylüyoruz. Çıkarttığımız albümlerde de şarkıları var. Sonradan olma değil, beşikten mezara Müslümcüyüz” diyerek Müslüm Gürses’in unutulmaz parçası “Hasret Rüzgarları”nı seslendirdi ve konserinin ilk yarısını tamamladı.

ROMANTİK ANLAR…

Konserinin ikinci yarısında hareketli şarkılar ile herkesi ayağa kaldıran Berkay, bir ara orkestrası ile sahnede halay çekerek herkesi tebessüm ettirdi. İlginç halay performansının ardından orkestra üyelerine teşekkür eden başarılı sanatçı kendisini dinlemeye gelen yakın dostu Zeynep Bastık’ı sahnesine davet etti. Müslüm Gürses’ten “Nilüfer” ve Şebnem Ferah’tan “Bu Aşk Fazla Sana” şarkılarını söyleyen şarkıcı Berkay’ı dinlemeye gelen müzikseverlere güçlü yorumuyla bambaşka bir deneyim yaşattı.

Konserinin sonlarına doğru Arabesk şarkılarla romantik rüzgarlar estiren Berkay “Yorgun Yıllarım” şarkısında Hakan Altun ve Cengiz Kurtoğlu’nunda kulaklarını çınlattı. Öte yandan “Arabesk varsa İbrahim Tatlıses sonuna kadar vardır” diyerek albümüne de eklediği İbrahim Tatlıses’le özdeşleşen “Terk Etmek Ne Kadar Kolay” şarkısını da söyleyen Berkay, müzikseverlerin yoğun isteği üzerine programını bir saat uzattı.

Güncelleme Tarihi: 12 Şubat 2019, 15:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30