Kafaları iyice karıştırdı

Şu sıralar Kenan Doğulu ile ayrılacağı yönündeki iddialarla gündeme gelen Beren Saat, muhabirlerin sorularına verdiği yanıtla kafaları iyice karıştırdı.

Kafaları iyice karıştırdı
banner127

İki yıllık bir birlikteliğin ardından Temmuz 2014'te nikah masasına oturan Beren Saat ile Kenan Doğlu arasında şu sıralar soğuk rüzgarlar estiği iddia edildi. Ünlü çift, uzun süre sessizliğini korusa da Saat'in Doğulu ile olan fotoğraflarını silmesi söz konusu iddiları daha da güçlendirdi. Önceki akşam da Kuruçeşme'de görüntülenen güzel oyuncu, boşanma sorularına verdiği yanıtla kafaları iyice karıştırdı. 

Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz günlerde 35 yaşına giren Beren Saat, Instagram hesabından bir mesaj yayınlamıştı. Mesajında hayatını kaybeden ilk aşkı Efe Güray'dan bahsetmesi ise dikkat çekmişti. Eşinin doğum gününü her yıl sosyal medya hesabından kutlayan Doğulu, bu yıl herhangi bir paylaşım yapmayınca da akıllara "Evlilikte kriz mi var?" sorusunu gelmişti. 

Kanal D'de Gülşen Yüksel ve Müge Dağıstanlı'nın sunumuyla ekrana gelen 2. Sayfa programında da Beren ile Kenan'ın arasının açık olduğu iddia edilmiş ve Kenan Doğulu'nun evliliğini kurtarmak için çaba sarf ettiği ancak Beren Saat'in boşanmak istediği ileri sürülmüştü.  

Önceki gün Maslak'ta konser veren Doğulu, boşanma iddialarını "Beren'le ilişkimizde bir sorun yok ayrılmıyoruz. Bu iddiaları kim, neye dayanarak çıkarıyor bilmiyorum, boşanmıyoruz" diyerek yalanlamıştı. 

Önceki akşam görüntülenen Beren Saat'e sildiği fotoğraflar soruldu. Saat ise "Bana biraz zaman verin, düşüneyim" diyerek kafa karıştırdı. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner126

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30