Kenan Doğulu'dan 'boşanma' açıklaması!

2014 Yılında birlikteliklerini nikah masasına taşıyan ünlü çift Beren Saat ve Kenan Doğulu'nun ayrılacaklarına dair haberler hızla yayılmıştı ki Kenan Doğulu'dan ayrılık haberlerine dair açıklama geldi. Doğulu'nun açıklamasının ardından Beren Saat'in paylaşımı ise kafaları karıştırdı.

Kenan Doğulu'dan 'boşanma' açıklaması!
banner115

Beren Saat ve Kenan Doğulu'nun 5 yıllık evliliklerini bitirerek, boşanacakları sıkça gündeme gelir oldu. Beren Saat'in sosyal medya hesabından Kenan Doğulu ile fotoğraflarını silmesi de ayrılık iddialarını güçlendirdi. Bugüne kadar çıkan haberlere karşı hep yanıtsız kalan Doğulu ise sonunda suskunluğunu bozdu.

Kenan Doğulu, katılacağı 'Radyo Boğaziçi Müzik Ödülleri' töreni öncesinde gazetecilere şu açıklamayı yaptı: ''Üçüncü şahısları ilgilendiren bir mevzu olduğunda bunu anons ederiz. Endişelenen insanları haklı görüyorum, önlerinde sevgi ve saygıyla eğiliyorum. İnsanları negatif haberlerle bu kadar üzmeyin. İnsanları ilgilendiren bir şey olursa söyleriz. Beren sette ve çok yoğun. Yaptığınız her negatif haber istese de istemese de eşimizi dostumuzu üzüyor. Telefonlarımız susmuyor. İyiyiz, bir sorun yok, keyfimiz yerinde." 

Kenan Doğulu'nun bu açıklamasının ardından Beren Saat'in sosyal medya hesabından eski sevgilisi ile olduğu fotoğrafı kalp emojisiyle paylaşması ise yine kafaları karıştırdı.

Saat'in paylaşımına bazı takipçileri, "Kenan'a haksızlık ediyorsun" ve "Bence eşine saygısızlık yapıyorsun Beren" gibi yorumlarda bulundular.

Geçtiğimiz günlerde ise dijital ortamda yayınlanacak yeni dizisinin çekimi için sete giden Beren Saat, aracından indiği sırada gazetecilerin sorularına maruz kalmış ve set çalışanları imdadına koşmuştu.

 Gazetecilerin soru sormaması için Beren Saat'le muhabirlerin arasına giren set çalışanları yine de muhabirlerin '‘Ayrı eve çıktığınız doğru mu? Boşanacak mısınız?’' sorularını yöneltmesine mani olamamış ve Saat şu açıklamayı yapmıştı: 

“Burası konuşulacak yer değil. Konuyu kapattım.” 

Güncelleme Tarihi: 10 Mayıs 2019, 21:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30