Metrolarda şarkı söyleyeceğim

Eski eşi Fulya Kalkavan'a ödeyeceği tazminat çok konuşulan Metin Şentürk, mekanında gazetecileri ağırladı. Şentürk ödeyeceği nafaka ve tazminat miktarını esprili bir dille değerlendirdi. Şentürk, gazetecilere “Metrolarda şarkı söyleyeceğim para toplamak için” dedi

Metrolarda şarkı söyleyeceğim
banner127

Ünlü şarkıcı Metin Şentürk, boşanma davası  sonrası çok konuşulan nafaka ve tazminat davasıyla ilgili merak edilenlere açıklık getirdi. Şentürk, önceki akşam Etiler’deki sahibi olduğu kebapçıda basın mensuplarını misafir etti. Boşanma sonrası yaşananlar ve yüksek nafakadan bahseden Metin Şentürk, “Metrolarda şarkı söyleyeceğim para toplamak için” diyerek espri yaptı.

“FAİZ İDDİALARINI YALANLADI”

Metin Şentürk, merak edilen nafakayla ilgili, “Nafakayı zaten mahkeme kaldırmıştı, o yüzden ödemedim. Evimin yarısını bile istedi.” dedi.

Şentürk, nafakayla ilgili avukatın açıklamasına da isyan etti. Şentürk, “O kendi işine baksın faiz yok öyle bir şey” diyerek faiz iddialarını yalanladı.

“YOĞURDU BULALIM DA ÖNCE SONRA ÜFLERİZ”

Şarkıcı, “Tekrardan evlenirseniz evlilik sözleşmesi imzalar mısınız?” sorusuna “Yoğurdu bulalım da önce, sonra üfleriz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 01 Aralık 2018, 23:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner126

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30