Ortaç’ın kardeşine teşhis konuldu!

Serdar Ortaç yoğun bakımda yatan kardeşine konulan teşhisi açıkladı. Ayrıca Chloe ile ayrıldıkları iddialarını da cevapladı.

Ortaç’ın kardeşine teşhis konuldu!

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç önceki akşam bir mekanda sahne aldı. Program öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Serdar Ortaç bir süredir yoğun bakımda olan kardeşinin sağlık durumuyla ilgili gelişmeleri de gazetecilere anlattı.

Serdar Ortaç kardeşi ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi: “2018’in ilk yarısı iyiydi, ikinci yarıda bir sürü sağlık problemi oldu. Önce karım kaza yaptı, sonra kardeşim yoğun bakıma alındı. Virüsü buldular. H1N1’miş kardeşim. Bebekler de bile oluyormuş. Bunun bünyesine daha ağır gelmiş. Tedavisi 7-8 gün sürecek. Ayağa kalkacağını umuyorum. 10 gün de olur diyorlar, 2 ay da…”

Ayrıca sevgili oldukları günden evlendikleri güne kadar her yaptıkları ve her açıklamalarıyla gündem olan Chloe ve Serdar ile ilgili de sorulara cevap veren Serdar Ortaç, eşi Chloe Loughnan ile hakkında çıkan ayrılık dedikodularına da yanıt verdi:

“Chloe ile her gün konuşuyoruz. Ayrılmıyoruz, ayrılık yok. Kötü bir şey yok. Boşanmıyoruz. Boşanalım diye uğraşanlar öyle yapıyor. Türk gelenekleri diyelim…”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30