Polemiğin fitili ateşlendi

Sık sık polemiğe giren ancak uzun süredir birbirleriyle ilgili yorum yapmayan Hülya Avşar-Gülben Ergen polemiği yeniden ateşlendi. Gülben Ergen kendisine 'demode' diyerek polemiği alevlendiren Hülya Avşar'a, Avşar kızının kendi şarkısıyla yanıt verdi.

Polemiğin fitili ateşlendi

Geçmiş yıllarda rekabetleri nedeniyle sık sık polemiğe giren ancak uzun süredir birbirleriyle ilgili yorum yapmayan Hülya Avşar-Gülben Ergen polemiği yeniden ateşlendi. Gülben Ergen kendisine 'demode' diyerek polemiği alevlendiren Hülya Avşar'a, Avşar kızının kendi şarkısıyla yanıt verdi.

Hülya Avşar, katıldığı bir YouTube yayınında Avşar'a, 'Gülben Ergen ile düet yapmak mı tenis maçı yapmak mı?' sorusuna verdiği yanıtla, yıllar önce sönen polemiğin küllerini yeniden canlandırdı. Uzun yıllar boyunca magazin gündeminde ezeli rakipler olarak tanınan ikilinin arasındaki düşmanlık bitti sanılıyordu ancak Hülya Avşar olay açıklamasıyla polemiğin fitilini adeta ateşledi. 

Hülya Avşar dijital bir platform üzerinden yayınlanan programda, “Gülben Ergen’le düet yapmak mı tenis maçı yapmak mı?” sorusuna önce teniste rakibinin bile olamayacağını esprili bir dille anlattı, ardından da Ergen için “demode” sözcüğünü kullandı.

Avşar kızı 'Verdiğiniz isim demode' yanıtını verince ortalık karıştı. Avşar'ın yaptığı bu açıklamalar magazin gündemine bomba gibi düşerken, konunun muhatabı Gülben Ergen, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak cevabını verdi.

"Bana sallamak bir demode olamadı gitti"

Gülben Ergen, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak cevabını verdi. Ergen, Hülya Avşar'ın 'Git kendine iyi birisini bul' şarkısıyla hikaye paylaşımı yaparak, Kıbrıs konserinden bir görüntüsünü paylaştı. Ergen bu paylaşıma "Bana sallamak bir demode olamadı gitti" notunu düştü.

Avşar'ın yaptığı bu açıklamalar magazin gündemine bomba gibi düşerken, konunun muhatabı Gülben Ergen, sosyal medya hesabından paylaşımlarıyla göndermeler yapmaya devam etti.

Karşısındakini değersizleştirme çabasının kendine bir şey katmayacağını bilen değerli kadınlar..."

Kıbrıs konserindeki elbisesi ve performansıyla ön plana çıkan Ergen, kadın hayranlarıyla çekilmiş fotoğrafını paylaşarak “Karşısındakini değersizleştirme çabasının kendine bir şey katmayacağını bilen değerli kadınlar onlar. O yüzden bu kadar gerçek ve içten sarıp sarmalıyorlar.” ifadelerini kullandı.

Sivri dili ve dobralığıyla tanınan Avşar kızının ise bu sözlere vereceği yanıt merak konusu...

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30