Şeyma'ya görülmemiş nafaka!

Acun Ilıcalı ile Seyma Subaşı'nın gündeme bomba gibi düşen boşanma davasında detaylar ortaya çıkmaya başladı. Seyma Subaşı'nın alacağı nafaka miktarı belli oldu...

Şeyma'ya görülmemiş nafaka!

Acun Ilıcalı ile  Seyma Subaşı Ilıcalı birlikte geldikleri Silivri Aile Mahkemesi’nde anlaşmalı olarak boşandı. Duruşmanın başında gizlilik kararı veren hakim, çifti 9 dakikada boşadı. Konuyla ilgili açıklama yapan Acun Ilıcalı, “Buna insani yönden bakmanızı istiyorum. Denedik olmadı… Sonuçta ikimiz için de demek hayırlısı böyle.” ifadelerini kullandı.

AYLIK 125 BİN LİRA

Anlaşmalı olarak görülen boşanma davasındaki protokole göre Acun Ilıcalı, Şeyma Subaşı’ya aylık 125 bin lira nafaka verecek.

 DENEDİK OLMADI…

“Her evlilikte boşanmada var. Biz de Şeyma ile evliliğimizi kurtarmak için açıkçası birkaç kere denedik, konuştuk, kurtaramadık. Buna insani yönden bakmanızı istiyorum. Denedik olmadı… Sonuçta ikimiz için de demek hayırlısı böyle. Popülerliğimizden kaynaklanan çirkin dedikodular olabilir. Sonuçta biz de kendi aramızda küçük bir aileydik olmadı, yürütemedik. Yürümedi, hayırlısı olsun. İddiaların hepsi çirkin. Severek evlendik yürütemedik, saygı ile ayrıldık.”

SOLUĞU RESTORANDA ALDI

Şeyma Subaşı, boşanır boşanmaz Bebek’te açtığı restorana gitti.

Güncelleme Tarihi: 26 Kasım 2018, 19:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30