Tarkan'dan Sezen Aksu'ya tam destek!

Sezen Aksu'nun 'Şahane Bir Şey Yaşamak' şarkısındaki, "Selam söyleyin o cahil Havva ile Adem'e..." sözleri polemik olmuştu. Aksu'ya, Tarkan'dan destek geldi...

Sezen Aksu'nun 2017 yılında müzisyen Yaşar Gaga ile çıkardığı 'Şahane Bir Şey Yaşamak' şarkısı gündem oldu. Aksu'nun şarkısında geçen, "Binmişiz bir alamete. Gidiyoruz kıyamete. Selam söyleyin o cahil Havva ile Adem'e..." sözleri sosyal medyada polemik yarattı.

Aksu'ya destek geldi. Instagram hesabından Sezen Aksu ile çekilen fotoğraflarını paylaşan ünlü şarkıcı, gönderisinde şu ifadelere yer verdi:

Sezen Aksu şarkıları ve varlığı ile bu topraklarda vicdanın, kalbin sesi olmuş, ülkemizin en büyük değerlerindendir. Candır, canımızdır o... Son günlerde kendisine yapılan haksızlık, saygısızlık ve ayıp hiçbir zaman unutulmayacak, tarihe yazılacaktır.

Bugünün 'Tbt'si de Sezen'le yıllar önce gittiğimiz Tayland tatilinde herkesi ekip, baş başa gezip tozduğumuz, eğlendiğimiz, tanınmadan özgürlüğün tadını çıkardığımız unutulmaz anlardan olsun.

Güncelleme Tarihi: 21 Ocak 2022, 16:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30