Ünlü şarkıcı trafiği alt üst etti!

Arda Turan ile yaşadığı kavgayla gündeme gelen şarkıcı Berkay Şahin, alkollü halde araç kullandı. Eğlencenin dozunu kaçıran Berkay, trafiği birbirine kattı.

Ünlü şarkıcı trafiği alt üst etti!
banner127

Geçtiğimiz ay Arda Turan ile yaşadığı kavgayla gündemden düşmeyen şarkıcı Berkay, geçen akşam mekan çıkışı alkollü halde sergilediği tavırlarla çevredeki insanların tepkisini çekti.

Eğlence mekanında alkolün dozunu kaçıran Berkay, muhabirlerle konuşurken yaptığı hareketlerle de şaşırttı. Sıklıkla aynı cümleleri tekrar eden Berkay, alkollü bir şekilde aracının direksiyonuna geçerek trafikte bulunan diğer insanların canını da tehlikeye atarak, sorumsuz bir davranışa imza attı.

MUHABİRLERE SARDI!

Berkay, alkolü fazla kaçırınca mekan çıkışındaki muhabirlere sardı! Kanal D ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programının kameralarının görüntülediği Berkay, ayakta durmakta zorlandı. Muhabirin elinden tutmaya çalışan ve sürekli öpmeye çalışan Berkay’ın son hali herkesi korkuttu.

ÖNCE TERSTEN GİTTİ SONRA KIRMIZI IŞIKTA GEÇTİ

Eğlencenin dozunu kaçıran Berkay, aracıyla trafiği birbirine kattı. Mekandan çıktıktan sonra direksiyon başına geçen Berkay şahin, önce ters yönde gitti sonra da kırmızı ışıkta geçerek trafiği adeta birbirine kattı.

Şarkıcı Berkay ise önceki gün alkollü araç kullandığı için pişman olduğunu belirterek “Arkadaşlarım bana sürpriz yapmıştı ve biraz alkol aldım. Alkollü araç kullanarak büyük bir saçmalık içinde bulundum. Çok üzgünüm ama kısa mesafe olduğu için böyle birşey yaptım bu ekranlara çok farklı yansıtıldı“ dedi.

Eşi Özlem Şahin ile aracına binen Berkay Şahin, mekandan ayrılarak evlerinin yolunu tuttular.

Alkollü araç kullanan Berkay’dan şaka gibi bir savunma geldi. Berkay, “Kısa mesafe olduğu için böyle bir şey yaptım.” açıklamasını yaptı.

“KISA MESAFE DİYE YAPTIM”

Geçen perşembe gecesi alkollü bir şekilde şoför koltuğuna oturan popçu ”O halde araç kullanmak büyük saçmalıktı, hataydı. Kısa mesafe olduğu için böyle bir şey yaptım, ama çok üzgünüm” dedi.

TERS ŞERİTTEN GİDEREK KIRMIZI IŞIKTA GEÇTİ

Yakın zaman önce ikinci kez baba olacağını öğrenen Berkay Şahin, geçenlerde gittiği mekan çıkışı ayakta durmakta zorlanmış, sürekli muhabiri öpmüştü. Sonra da direksiyon başına geçip ters şeritten giderek kırmızı ışıkta geçerek trafiği birbirine katmıştı.

ARDA TURAN BURNUNU KIRMIŞTI

Berkay Şahin ve Arda Turan bir eğlence mekanında kavga etti. Kavgada Arda Turan tarafından burnu kırılan Berkay, günlerce hastane kaldı. Yargıya taşınan olayın ilk duruşması ise 30 Ocak’ta görülecek.

Güncelleme Tarihi: 09 Aralık 2018, 15:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner126

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30