Ünlü Youtuber’lar birbirine girdi!

Buket Aydın'ın sunduğu '40' programına konuk olan YouTuber Enes Batur, çocuklara zarar verebilecek söylemlerinden dolayı kendisini suçlayan Kerimcan Durmaz ve Danla Bilic'e içim "Yanlış yaptılar" dedi.

Ünlü Youtuber’lar birbirine girdi!
banner127

Ünlü YouTuber Enes Batur, sunucu Buket Aydın’ın CNN Türk’te yayınlanan ’40’ programına konuk oldu. Batur, programdaçocuklara zarar verebilecek söylemleri olduğu konusunda kendisini suçlayan Danla Bilic ve Kerimcan Durmaz hakkında konuştu.

“DANLA VE KERİMCAN YANLIŞ YAPTI”

Ünlü YouTuber Enes Batur, çocuklara zarar verebilecek söylemleri olduğu konusunda kendisini suçlayan Danla Bilic ve Kerimcan Durmaz’a sitem etti. Batur, ikili hakkında şunları söyledi: “Bu şeye benziyor; ‘Bizim üstümüze atıldı. Ne yapalım, ona atalım kurtuluruz.’ gibi. Ama hoş değil. Onları söylemesi gereken şey; ‘Biz böyle bir şey yapmıyoruz.’ ‘Biz onun üstüne atarsak arkamıza medyayı da alırız. Hem bizim açımızdan sıkıntı olmaz hem de yırtmış oluruz.’ diyerek en kolay yolu seçtiler. Bana göre yanlış yaptılar.

“ONLARIN ‘KÖTÜ’ DEMESİYLE KÖTÜ OLACAKSAM YANDIK”

Çok umurumda olmadığı için bunun açıklamasını da hiçbir yerde yapmamıştım zaten. Ben nasıl bir insan olduğumu neler yaptığımı biliyorum. Onların ‘Bu kötü.’ demesiyle ben kötü olacaksam yandık.”

ENES BATUR’U SUÇLAMIŞLARDI

Çocukları Taciz ve Sosyal Medyadan Koruma Derneği, sosyal medya fenomenleri Enes Batur, Danla Bilic ve Kerimcan Durmaz hakkında çocuklara kötü örnek oluyorlar gerekçesiyle suç duyurusunda bulunmuştu. Ancak Bilic ve Durmaz, canlı yayında Batur ile kıyaslanmalarını doğru bulmadıklarını, Batur’un çocuklara zarar verebilecek söylemleri olduğunu ama kendilerinin bu şekilde davranmadıklarını söyleyerek Batur’u suçlamıştı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner126

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30