Videoları başına dert açtı!

Enes Batur'un kışkırtma videoları başına bela oldu! Youtuber Enes Batur, amcasını aşağıladığı videosunu kanalına yükledi. Görüntüleri izleyenlerin şikayeti üzerine savcılık harekete geçti.

Videoları başına dert açtı!
banner127

YouTube’da çektiği videolar ile büyük bir takipçi kitlesine sahip olan Youtuber Enes Batur Sungurtekin hakkında Bakırköy Cumhuriyet Savcılığı , ’halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etme’, ’kişilerin huzur ve sükununu bozma’, ‘sesli yazılı veya görüntülü bir ileti ile hakaret’ suçlarından soruşturma başlattı.

Ünlü Youtuber Enes Batur’un, ‘şaka videosu’ çok fazla tepki almıştı. Bunun üzerine Batur videoyu kaldırmıştı…

YouTube’da 8.8 milyon abonesiyle en çok bireysel aboneye sahip Türk YouTube kullanıcısı Enes Batur Sungurtekin hakkında 3 ayrı suçtan soruşturma başlatıldı.20 Ekim tarihinde yayınladığı videoda amcasına küfür, hakaret ve aşağılayıcı söylemlerde bulunan fenomenin o videosu yayınlandığı andan itibaren tepki çekmişti. Videonun yayınlanmasının ardından izleyiciler CİMER’den Enes Batur Sungurtekin hakkkında suç duyurusunda bulundu. Suç duyurularını dikkate alan Bakırköy Cumhuriyet Savcılığı Enes Batur Sungurtekin hakkında ’halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etme’, ’kişilerin huzur ve sükununu bozma’, ‘sesli yazılı veya görüntülü bir ileti ile hakaret’ suçlarından soruşturma başlattı.

Fenomen Enes Batur’un ikamet adresinin Antalya’da olması ve şikayetlerin Türkiye genelinde yapılması nedeniyle soruşturma yetkisizlik kararı ile Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı’na gönderildi.

Enes Batur amcası ile yayınladığı video çok fa

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner126

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30