Prim sistemi kaldırılsın

Eskişehirspor 2020-2021 sezonunda 2.Lig Kırmızı veya Beyaz grupta mücadele edecek. Oyuncuların çok büyük kısmının sözleşmesi sona eriyor. U19 takımına güvenimiz sonsuz ancak önümüzdeki sezon şampiyonluğa oynamak cidden zor iş. Cemali ve Mete Kaan dışında tüm oyuncular tutulmalı.

Eskişehirspor kalan lig maçlarında önümüzdeki sezon kadrosunda devam edecek olan futbolcularla mücadele etmeli. Kalan maçları gelecek sezona hazırlık olarak değerlendirmek en doğru tercih olur.

Önümüzdeki sezon puan silme cezası kesinlikle gelmemeli. Yönetimin FIFA'da olan dosyaların tamamı ile şimdiden bir protokol yapması gerekiyor. Eskişehirspor'un diriliş hikayesi 2.Lig'den başlayacak. Pinto krizi bir şekilde ötelendi. Diğer dosyalardan canımız yanmasın.

Eskişehir FK hayalleri kurup, telefon kulisleri yapanlara kötü bir haberim var. Eskişehirspor asla yok olmayacak. Bu camia ve bu yönetim ne yapıp ne edip, kimseye kucak açmadan bu kulübü yaşatmaya devam edecek.

Eskişehirspor yönetimden ricam bundan sonra prim sistemi sona ersin. Prim ödemesi yerine oyunculara maaş ödemeleri yapılsın ki, kimse elini kolunu sallayarak bu kulüpten ayrılamasın. Bulduğunuz paralar hep prim ödemelerine gitti.

Eskişehirspor acilen A.Ş olmalı diyen taraftarları anlıyorum ancak tüm borçların ödenmesi veya yapılandırması yapılmadan A.Ş olma şansımız yok. Bu konudaki en basit çözüm, kulübün A.Ş zihniyeti ile yöneltilmesi. Bundan başka çare yok.

YORUM EKLE

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30