2. Lig kolay bir lig değil

Şanlıurfaspor oyuncusu Süleyman Luş, "Oyun stilim izleyenler tarafından Caner Erkin’e benzetiliyor. 2. Lig kolay bir lig değil. Şanlıurfa çok büyük bir kent. Küllerinden doğmaya çalışan bir takımın futbolcusuyum."

2. Lig kolay bir lig değil
banner115

Süleyman Luş, “12 yıldır Galatasaray altyapısında forma giyiyorum. İlk defa farklı bir kulübe geldim. Kısmet Şanlıurfaspor’muş. Çok büyük bir kent. Küllerinden doğmaya çalışan bir takımın futbolcusuyum. Transfer tahtası son günlerde açılmış. Kadro hızlı bir şekilde kurulmuş. Yeni bir takımız. Elimizden geldiğince Şanlıurfaspor’a yardımcı olmak istiyoruz. Sezona eksi 3 puan ile başlamıştık.

Erkan Süer ile birlikte buraya geldik. Fatih Terim hocamız bize izin verdi ve Şanlıurfaspor’a kiralandık. İsmim transfer sezonunda birçok kulüp anıldı. Aceleci davranmak istemedim. Forma giyebileceğim bir kulübe gitmek istedim. Şanlıurfaspor’u duyunca kabul etmek istedim. Büyük bir şehrin takımı olması en önemli faktördü. Sözleşmemde de zorunlu oynama maddesi var. 10 maç ilk 11, 10 maç da yedekten girmem gerektiği yazıyor. Profesyonel olarak ilk maçlarıma burada çıktım. 2. Lig kolay bir lig değil. Burada elimden gelen mücadeleyi verip sözleşme gereği değil, hak ederek o formayı terletmek istiyorum. Galatasaray yetkilileri bizimle sürekli iletişim halindeler. Bizden bilgi istiyorlar. Bizde durumlarımızı aktarıyoruz.

Galatasaray’ın tüm akademi takımlarında forma giydim. Genç milli takımlarda  65 kez forma giydim. İlk hedefim burada başarılı olarak Galatasaray’a kuvvetli bir şekilde dönmek. Galatasaray’ın çocuğuyum. Zamanı gelince İstanbul’a dönüp Galatasaray’ım için mücadele etmek istiyorum. 

Oyun stilim izleyenler tarafından Caner Erkin’e benzetiliyor. En beğendiğim oyuncu Real Madrid forması giyen Marcelo.”
 

Güncelleme Tarihi: 20 Kasım 2020, 01:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30