Batuhan'dan Survivor cevabı!

Batuhan Karadeniz, "Hayatımız Survivor olmuş. Pandemi sürecinden dolayı gerçekten Survivor’a gidilebilir. Bitmeyecek gibi devam eden bir süreç. Survivor için henüz erken olduğunu düşünüyorum. Hayatımda daha futbol odaklı çok daha önemli planlar var."

Batuhan'dan Survivor cevabı!
banner115

Batuhan Karadeniz, “Hekimoğlu Trabzon takımı sezona şampiyonluk parolası ile hazırlandı ve lige giriş yaptı. Şuan 21 topladık ve ligde ikinci sırada yer alıyoruz. Haftasonu da ligin en zor deplasman maçını Manisa’da oynayacağız. Tecrübeli bir kadroya sahibiz. Şampiyon olabilmek adına mücadele ediyoruz. Manisa FK deplasmanda 3 puan için gidiyoruz. İnşallah da, iyi oynayıp maçı kazanıp Trabzon'a döneceğiz. 

Bireysel olarak şu kadar gol atarım demek istemiyorum. Şu ana kadar 4 gol attım. Benim için önemli olan takımın maçlarını kazanması. Hekimoğlu Trabzon’un sezon sonunda şampiyon olması için mücadele ediyoruz. 

2.Lig Beyaz Grup diğer gruba göre çok daha zorlu. Bizim gruptaki takımlarda çok daha kaliteli futbolcular var. Kırmızı grupta birkaç takım dışında diğer takımların şampiyonluk iddiası yok ama bizim grupta işler böyle değil. 8-9 Takımın şampiyonluk iddiası var dersek yanlış olmaz.

Hekimoğlu Trabzon’da mükemmel bir oluşum var. Transfer görüşmeleri yapılırken bana anlatılan projeler benim çok hoşuma gitti. Sahalar, tesisler cidden çok iyi. Şampiyonluk hedefinin olması en önemli sebeplerden birisiydi. İnşallah da Sezon sonunda şampiyon olarak sezonu tamamlayacağız. Ben bu kulübün kısa süre içerisinde çok ses getireceğine inanıyorum. Vizyon çok önemli. Futbolu çok benimseyen bir başkanımız ve yöneticilerimiz var. İşlerini severek ve inanarak yapıyorlar.

Sergen Yalçın ile ben Sivasspor’da çalıştım. Gerçekten çok iyi bir Teknik Direktör. Takımına ve oyuncularına ne pahasına olursa olsun her zaman sahip çıkar. Oyuncusunu hiçbir zaman basına veya taraftarlara olduğundan farklı göstermeye çalışmaz. Kariyerinde ve Beşiktaş’ta çok başarılı olacağına inanıyorum. Maalesef hocanın elindeki kadro kalitesi, şampiyonluk yarışındaki diğer takımlara nazaran biraz düşük kalitede. Kadronun şampiyonluk için yetersiz olduğu bir gerçek. Beşiktaş camiası Sergen Yalçın’a sahip çıkmaya ve onda ısrar etmeye devam etsin. Çok iyi bir teknik ekibi var.

Süper Lig ne forvetler ve futbolcular gördü. Nicolas Anelka buradan ayrıldı, gitti yeniden İngiltere Premier Lig'de gol kralı oldu. Kolay bir ligimiz yok. Ricardinho, Franck Ribery ne oyuncular geldi geçti. Oynamak da, başarılı olmak da kolay değil. Maalesef bizim ülkemizde futbol bir sistem ile oynanmıyor. Teknik Direktörler kendi sistemlerini oturtmaya çalışırken istenilen skorlar alınamadığı için gönderiyorlar. Bu da böyle devam ettiği içinde bir futbol düzeni gelişmiyor. Gelen her hoca kendi sistemini oturtmaya çalışıyor. Doğaçlama futbol oynamaya çalışan takımlar var. Avrupa'da durumlar böyle değil. Ne kadar büyük yıldız futbolcular getirseniz de sistem düzgün olmadığı için sanki başarısız olmuş gibi gözüküyorlar.

Bugün bir Süper Lig takımında forma giymiş olsaydım, bence 3 maçta 1 gol kaydederdim. O da 30 maçta 10 gol yapar. Cümle kurarken gol atmak kolay ama saha içerisinde gol atmak ne kadar kolay tartışılır. 29 yaşındayım. Yeniden Beşiktaş’ta forma giymek gibi bir hedefim var. İnsanlar neler neler başarıyorlar. Biz çalışmaya ve istemeye devam edelim belki olur.

Hayatımız Survivor olmuş. Pandemi sürecinden dolayı gerçekten Survivor’a gidilebilir. Bitmeyecek gibi devam eden bir süreç. Tedirginiz. Çocuğum var. Çok dikkatli hareket etmeye çalışıyoruz. Yaşım henüz çok genç. Survivor için henüz erken olduğunu düşünüyorum. Hayatımda daha futbol odaklı çok daha önemli planlar var. Süper Lig’de yeniden forma giymek gibi bir hayalim var.

2.Lig’de çok fazla futbol oynanmıyor. Takımlar futbol oynamaktan ziyade mücadele etmeye çalışıyorlar. Süper Lig tamamen pozisyon ve mevkiler üzerinden ilerliyor. TFF 1.Lig bu ikisinin karışımı diyebiliriz. TFF 1.Lig bence en zorlu lig. Orada sadece mücadele etmek yetmiyor, taktik ve teknik de gerekiyor.

Futbolun dili bir. Hangi takımda forma giyersiniz giyin iki tane kale var bir tane yeşil saha var. Benim işim gol atmak. Ben İşimi yapmaya çalışıyorum. Takımıma katkı sağlamaya çalışıyorum. Çok takım değiştirdiğime dair eleştiriler alıyorum. Bende istemem ama bazen şartlar takım değiştirmemizi gerektiriyor. Ev taşımak falan cidden sıkıntılı işler. Bir takımda 3 yıl forma giyerim diye gidiyorsun ama 3 ay bile kalamıyorsun. Bizim işimizin içerisinde olabilen durumlar. 

Futbolu bıraktıktan sonra Teknik Direktör olmak gibi bir düşüncem yok. Ben daha çok medya sektöründe yer almak isterim. Televizyonda yorumculuk gibi. Hayat karşımıza ilerleyen dönemde neler çıkarır bilmiyorum. Geçmişte çok renkli röportajlar verdim. Sivri tavırlarımızla tepki de aldık. Bu da ister istemez kariyerimize etki etmiştir diye düşünüyorum.”
 

 

Güncelleme Tarihi: 20 Kasım 2020, 02:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30