Bu BAY işi çok da iyi olmadı

Çaykur Rizespor'un Teknik Direktörü, "Remy klas ve kaliteli bir oyuncu. Gittiği her takımda gol atıyor. Burada da atıyor. Profesyonel bir oyuncu. Kalitesini de saha yansıtıyor. Kendisinden çok memnunum."

Bu BAY işi çok da iyi olmadı

Stjepan Tomas, "Bu haftayı BAY geçeceğiz. Haftaya da milli ara var. Kısa bir kamp dönemi yapacağız. Antalya’da hazırlık maçları yapmak istiyoruz. Antalya’da yabancı takımların olduğuna dair duyumum var. En az 1-2 hazırlık maçı oynamak istiyoruz.

Lige Fenerbahçe maçı ile başladık. Transferlerimiz bitmemişti. Hazır değildik ve mağlup olduk. Ancak ilerleyen maçlarda lig devam ettikçe istediklerimizi yaptık ve istediğimiz skorları aldık.

Remy klas ve kaliteli bir oyuncu. Gittiği her takımda gol atıyor. Burada da atıyor. Profesyonel bir oyuncu. Kalitesini de saha yansıtıyor. Kendisinden çok memnunum.

Bu haftayı BAY geçeceğiz. İyi bir hava yakalamışken bu BAY işi çok da iyi olmadı. Olsun biz çalışmalarımıza devam edeceğiz ve 17 gün sonra Hatayspor deplasmanına en iyi şekilde çıkacağız.

Ligdeki takım sayısı çok önemli değil. Geniş kadromuz var. Her kulvarda mücadele edebilecek bir gücümüz var. Türkiye Kupasında da iddialıyız.

Fenerbahçe çok iyi transferler yaptı. Kaliteli bir kadroya sahipler.  Önemli bir şampiyonluk adayı. Erol Bulut hoca da çok başarılı bir isim. Bakalım görüp izleyeceğiz ligde neler yapacaklar.”

Güncelleme Tarihi: 10 Kasım 2020, 03:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30