Bu sezon 11 maçta 10 gol attım

Harun Kavaklıdere, "2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele ediyoruz. 2.Lig mücadeleye dayalı bir lig. Ne kadar çok mücadele edersen, ne kadar çok ayakta kalırsan, o kadar başarılı olursun. Süper Lig gibi teknik ve taktik futbolu oynanmıyor." 

Bu sezon 11 maçta 10 gol attım
banner127

Harun Kavaklıdere, “Geçtiğimiz sezon Antalyaspor’a transfer oldum. Zor bir sakatlık dönemi geçirdim. İyi bir tedavi sürecinin 6 ay gibi bir süre içerisinde yeşil sahalara geri döndüm. Antalyaspor’da hiç forma giymemiştim. Menemenspor’a kiralık olarak gittim. 5 maç oynama şansı buldum.  Bu 5 maç özgüven kazanmamı sağladı. Antalyaspor için hazır olmadığım düşünüldü. Bodrumspor’a 1 yıllığına kiralandım. Bu sezon 11 maçta 10 gol attım. Çok daha iyi bir Harun izletmek istiyorum. Antalyaspor’a çok güçlü bir şekilde dönmek istiyorum. Şu an Bodrumspor’un başarısı için çalışıyorum. 

Ben normalde Sağ kanat oyuncusuyum. Tahsin Tam hocamız geldikten sonra forvet olarak oynamaya başladım. Mamak FK maçında da forvet oynadım ve 5 gol birden kaydettim. Sağ kanat olarak oynarken de goller atıyordum. Ozan Sol ile saha içerisinde çok iyi anlaşıyorum. 7-2 kazandık. Goller attığım için çok mutluyum. İnşallah gelecekde çok daha iyi performanslara imza atmak istiyorum. 

En büyük hedefim A Milli takım forması giymek. Kendime inanıyorum. Bir gün o ay yıldızlı formayı ben de giyeceğim. Çok çalışmam gerektiğini biliyorum ve bu yönde çalışmalarıma devam ediyorum.

Öztürk ailesini herkes tanır. Arkadamızda olmaları ve bizi her zaman desteklemeleri bize büyük bir güç veriyor. Bodrumspor’a yatırım yaptıktan sonra burada çok şeyler değişti. Burada çok güzel bir ortam var. Şartlar çok çok iyi. Antalyaspor ile olanaklarımız hemen hemen aynı. İnşallah emeklerini boşa çıkarmayacağız.

2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele ediyoruz. 2.Lig mücadeleye dayalı bir lig. Ne kadar çok mücadele edersen, ne kadar çok ayakta kalırsan, o kadar başarılı olursun. Süper Lig gibi teknik ve taktik futbolu oynanmıyor.  

Kerem Aktürkoğlu geçen sezon 24 Erzincanspor’da 20 tane gol attı. Kendisi benim Bodrumspor’dan oda arkadaşım. Geçen sene bir şampiyonluk yaşadı. Galatasaray’a transfer oldu. Yakın bir dostluğumuz ve arkadaşlığımız var. Çok yetenekli bir oyuncu. Ben Kerem’in Galatasaray’da çok başarılı olacağına inanıyorum. Zaten yavaş yavaş forma şansı bulmaya da başladı.”
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30