Covid-19’un soğuk yüzüyle karşılaştık

Yunus Murat Ceylan, "Covid-19’un soğuk yüzüyle çok sert karşılaştık. Kulüpte şu ana kadar Covid-19 pozitif olmayan sadece bir futbolcu kaldı. 21 günde 7 maça çıkacağız. Bu zorlu süreçte bir mucizeyi kovalayacağız."

Covid-19’un soğuk yüzüyle karşılaştık
banner127

Radyospor'a konuşan Adanaspor Teknik Direktörü Yunus Murat Ceylan, "Covid-19’un soğuk yüzüyle çok sert karşılaştık. Kulüpte şu ana kadar Covid-19 pozitif olmayan sadece bir futbolcu kaldı. Sağlık Bakanlığının belirlemiş olduğu tüm tedbirleri eksiksiz uyguluyoruz. Oyuncularımızın büyük kısmı negatife döndü.

Ben size süreci anlatayım. Bir oyuncu pozitif çıkarsa 10 gün boyunca istirahat ediyor. 11. gün test oluyor. Sonuç negatif gelirse bireysel antrenmanlara başlayabiliyor. 14. gün yeni bir test daha oluyor. O da negatif çıkarsa oyuncu takıma geri dönebiliyor. Bu süreci tamamlamayan bir oyuncunun maça çıkma şansı yok. Kurallar buna izin vermiyor. Altay maçına da yüksek ihtimal bireysel antrenmanlarla çıkacağız. 21 günde 7 maça çıkacağız. Bu zorlu süreçte bir mucizeyi kovalayacağız. 

Ognjen Ozegovic’in son testi negatif çıktı. Oyuncumuz bu hastalığı çok ağır atlattı. Hastanede yattı. Güçlü ve istekli bir oyuncu. İnşallah en kısa sürede toparlayacaktır. 

Adanaspor genç bir takım. Atalay Babacan adaptasyon sürecini atlattı. Takım arkadaşları ile arasında çok fazla yaş farkı yok. Gelişim gösteren bir oyuncu. Goller atacaktır, asistler yapacaktır. Kendisine güveniyoruz.” 
 

Güncelleme Tarihi: 12 Aralık 2020, 01:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner126

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30