Karagümrükspor beni inandırdı

Papa Alioune Ndiaye, "Karagümrükspor’a gelmemdeki en önemli etken bana anlatılan projelerdi. Beni inandırdılar. Meydan okumaya hazır bir oyuncu olarak iyi bir tercih yaparak Karagümrükspor’a transfer oldum."

Karagümrükspor beni inandırdı
banner127

Papa Alioune Ndiaye, “Karagümrükspor’a gelmemdeki en önemli etken bana anlatılan projelerdi. Beni inandırdılar. Meydan okumaya hazır bir oyuncu olarak iyi bir tercih yaparak Karagümrükspor’a transfer oldum. BB Erzurumspor maçında kazandığımız için mutluyum. Gol atmak da güzel bir duygu.

Stadyum sorunu bizi çok fazla ilgilendirmiyor. Maç başladığında bizde mücadelemize başlıyoruz. Takım performansı çok daha önemli. Tribünlerde zaten sadece locada yer alanlar oluyor. Biz futbolcuyuz. Bizim görevimiz o topun ağlarla buluşmasını sağlamak.

Üç pozisyonda da başarılı olabiliyorum. Teknik Direktörümüz bana nerede görev verirse orada forma giyerim ve elimden gelen mücadeleyi veririm. Takım için mücadele eden bir oyuncuyum. 

Trabzonspor ile son viraja kadar şampiyonluk kovaladık ama olmadı. Ama Türkiye Kupasını kazandık. Bize ve Trabzonspor camiasına mutluluk veren bir kupaydı. 
Covid-19 nedeniyle maçlara taraftar alınmıyor. Henüz Karagümrükspor taraftarının önünde bir maça çıkamadım. Ateşli bir taraftarımızın olduğunu biliyorum. Onlar bize destek verdikçe , biz de onlar için saha içerisinde herşeyimizi vermeye devam edeceğiz. Onların önünde maça çıkacağımız günü bekliyorum.”

Güncelleme Tarihi: 10 Kasım 2020, 03:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30