Kazanmaya ihtiyacımız var

Bandırmaspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, "Giresunspor tanıdığımız, bildiğimiz, daha önce çalıştığımız bir camia. Milli araya kazanarak girmek istiyoruz. Kazanmaya ve moral kazanmaya ihtiyacımız var. Milli ara bize şüphesiz iyi gelecek."

Kazanmaya ihtiyacımız var

Erkan Sözeri, “Kupa maçında tüm takımı görebilmek için rotasyonlu bir kadro ile maça çıktık. Hem galibiyet alıp, hem tur atlayıp, hem de görmek istediğimiz oyuncuların performanslarını gördük.

Geçtiğimiz hafta Altınordu maçına çok sıkı bir şekilde hazırlanmıştık. Ülke olarak çok talihsiz bir deprem ile karşı karşıya kaldık. Daha sonra maç ertelendi. Kupa maçını saymazsak takımın başında ilk olarak Giresunspor maçında çıkacağız. Giresunspor tanıdığımız, bildiğimiz, daha önce çalıştığımız bir camia. Milli araya kazanarak girmek istiyoruz. Kazanmaya ve moral kazanmaya ihtiyacımız var. Milli ara bize şüphesiz iyi gelecek.

Oyuncularımız çok iyi çalışıyorlar. Saha içerisinde iyi sonuçlar almak istiyoruz. Şansa da ihtiyacımız olacak. Fiziksel kuvvet anlamında eksiklerimiz var. Kazanarak moral motivasyon kazanmamız gerekiyor. Göreve geleli çok fazla bir süre olmadı. Dayanıklılık anlamında iyi çalışmış bir takıma sahibim. Eksikleri de giderdiğimiz zaman herkes çok iyi bir Bandırmaspor izleyecek. Biz kendimize güveniyoruz. Başarabilecek güçteyiz. 

Başkanımızın ve yöneticilerimizin çok güzel hedefleri var. TFF 1.Lig’de ilk sezonları olduğunu hatırlatmak isterim. Play off hedefi çok uzak bir hedef değil. Amacımız ve çalışmalarımız da bu doğrultuda. Tesis konusunda önemli fikir ve düşünceleri var. Projelere açık bir ilçedeyiz. 

Gökay Güney gelişime çok açık bir oyuncu. Galatasaray eksikleri olduğu için Bandırmaspor’a kiraladı. Bizim de kendisine gereken eğitimleri ve oynama fırsatlarını vermeye çalışıyoruz. Hüseyin Arabacıoğlu çok yetenekli ve kaliteli bir orta saha oyuncusu. Bandırmaspor altyapısından yetişme, önemli bir yetenek. 

Genç oyuncuları tam geliştirmeden oynatınca en ufak hatalarda moralleri çok bozulabiliyor. Zaman zaman, sonradan oynatarak geliştireceğiz. Kumaşları çok iyi oyuncular.”

Güncelleme Tarihi: 10 Kasım 2020, 03:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30