Ligin en genç takımı olabiliriz

Menemenspor Teknik Direktörü Cenk Laleci, "İşimiz kolay değil. Geçen sezon ki başarıyı tekrarlamak istiyoruz. Ligde oynadığımız son üç maçı kaybetmedik. İki maç eksiğimiz var. Son maça 21 yaş ortalaması ile çıktık. Ligin en düşük maliyetli takımlarından birisiyiz."

Ligin en genç takımı olabiliriz
banner127

Cenk Laleci, “Antrenmanlara başladık. 34 pozitif vakamız vardı. 29’u negatife dönüştü. Kalan 5 kişinin karantina süreci devam ediyor. Onlar da takımdan ayrı antrenman yapıyorlar. Hiç pozitif çıkmayanlar ayrı, yeni negatife dönenler ayrı, karantinası devam edenler ayrı antrenman yapıyor. Çok şükür tesis sıkıntımız yok ve herkes farklı yerde antrenman yapabiliyor. Hayat eve sığar uygulaması çok güzel bir uygulama. Beni çok güzel yönlendirdi. 10 gün karantinada kalıyorsun. 11 ve 13. günlerde test yapıyorlar. İkisi de negatif çıkarsa yenmiş oluyorsun. Bu testlerden birisi pozitif çıkarsa süreç bir 10 gün daha uzuyor.

Geçen sezon bazı futbol yorumcuları bize küme düşme adayı olarak yorumluyordu ve sezonun devamında neler yaşandığını herkes gördü. Takımdan çok fazla ayrılanlar oldu. Şuan ligin en genç takımı olabiliriz. Son maça 21 yaş ortalaması ile çıktık. Her geçen maç daha iyiye gidiyoruz. İşimiz kolay değil. Geçen sezonki başarıyı tekrarlamak istiyoruz. Ligde oynadığımız son üç maçı kaybetmedik. İki maç eksiğimiz var. Ligin en düşük maliyetli takımlarından birisiyiz.

Gentian Selmani’nin transferi çok konuşuldu. Ama gerçekleşmedi. 22 yaşında olmasına rağmen bu süreci kolay bir şekilde atlattı. Zaten bu sezon tüm maçlarımızda eksiksiz oynadı. Fenerbahçe’den de teklif gelmişti. Erol Bulut’un gelmesinin ardından durumlar değişti. Sanırım yeni kaleci antrenörünün farklı bir düşüncesi olmuş.

İlk 4 maçımızın üçü iç sahada. 13 gün içerisinde oynayacağız. 4 maçlık hedef puan bir puan belirlemedik. İlk olarak Altay ile iç sahada oynayacağız. Pandemi nedeniyle de maçlar seyircisiz oynanıyor. Taraftar avantajını kullanamıyoruz. Maç maç bakmak istiyoruz. İlk hedefimiz Altay maçını kazanmak. Daha sonra diğer maçları düşünürüz.”

Güncelleme Tarihi: 13 Kasım 2020, 13:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner126

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30