Şampiyon olmak istiyoruz

Mehmet Akyüz, “Taraftar olmadan maçlar biraz yavan kalıyor. Şehirde bize gösterdikleri ilgi alaka çok güzel. Adana’ya bir şampiyonluk kupası getirmek istiyoruz. Adana halkı Süper Lig’i çok istiyor."

Şampiyon olmak istiyoruz
banner127

Radyospor'a konuşan Adana Demirspor futbolcusu Mehmet Akyüz, “Tuzlaspor maçında çok iyi bir galibiyet aldık. Şampiyonluk yarışında biz de varız diyoruz. Trabzonspor maçından dolayı maça yorgun çıkmıştık ancak bu dezavantaja rağmen maçı kazanmayı başardık. Maçın ikinci yarısında tempomuz düştü, bunun sebebi de kupa maçından dolayı yorgunduk. Skor da biraz bu durumda etkili oldu. Ancak diğer maçlarda böyle bir tablo olmaz diye düşünüyorum.
Cüneyt Dumlupınar konusunda Başkan karar verdi. Biz futbolcular sadece futbol oynamak ile yükümlüyüz. Cüneyt Dumlupınar tanıdığımız, sevdiğimiz bir isim. Şu an her şey yolunda. İnşallah böyle devam ederiz.

Türkiye Kupasında gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz. Sivasspor ile eşleştik. Sivasspor iyi bir takım. İnşallah turu geçen taraf biz oluruz. 

Adana Demirspor taraftarları Türkiye’nin en iyi taraftar kitlelerinden birisi. Ben çok fazla onların önünde çok fazla maça çıkamadım. Pandeminin bir an evvel sona ermesini diliyorum. Onların desteği ile maça çıkmak çok başka olacaktır. Taraftar olmadan maçlar biraz yavan kalıyor. Şehirde bize gösterdikleri ilgi alaka çok güzel. Adana’ya bir şampiyonluk kupası getirmek istiyoruz. Adana halkı Süper Lig’i çok istiyor. Biz futbolcular olarak taraftarlarımızdan daha çok şampiyon olmak istiyoruz. Her maçımıza kazanmak için çıkıyoruz. Biz böyle çalışmaya devam edelim, o şampiyonluk illa ki gelecektir. Bizi yalnız bırakmasınlar ve desteklemeye devam etsinler bizim için yeterli.

Fransa’nın Rennes takımı ile adım Fransız basınında yazılmıştı. Bana bu konuda gelen bir bilgi yoktu. Menajerim de duymamıştı. O haber asılsız bir haberdi. 
7 maçtır gol atamıyorum. En son Bandırmaspor’a 3 gol birden atmıştım. Üzerimde bir şanssızlık var. Gol atarak takımıma katkı sağlamak istiyorum. Tek hedefimiz şampiyon olmak. Takımımız maç kazandığı sürece ben mutlu oluyorum.

Başkanımız Murat Sancak çalıştığım en iyi başkan olabilir. Karakteri ve kişiliği çok güzel bir insan. Çok babacan birisi. Her zaman maddi, manevi yanımızda olmaya çalışıyor. 

Çok fazla Teknik Direktör ile çalıştım. Hamza Hamzaoğlu, Roberto Carlos gibi nica hocalarla çalıştım. İçlerinden bir tanesini seçmek çok doğru olmaz. Her hocadan ayrı bir şeyler kapmaya çalıştık.” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30