Şu an konuşmak çok doğru olmaz

Atakan Rıdvan Çankaya, "İlerleyen haftalarda çok daha iyi bir Ankaragücü izletmek istiyoruz. Bunun için de elimizden geleni yapacağız. Sahada hangi rakiple oynadığımız ile çok ilgilenmiyoruz. Biz Ankaragücüyüz."

Şu an konuşmak çok doğru olmaz
banner115

Atakan Rıdvan Çankaya, “Altay’da ve Osmanlıspor’da stoper olarak görev almıştım. Gayet de rahat bir şekilde başarılı olmuştum. Hocalarım bana nerede görev verirse orada başarılı olmaya çalışıyorum. 

İsmim önemli takımlarla dönem dönem yazılıp, çiziliyor. Ben şuan Ankaragücü’nün bir futbolcusuyum. Sözleşmem sona erene kadar Ankaragücü’nün başarısı için elimden geleni yapmaya devam edeceğim. Türkiye’nin en büyük camialarından birisinde yer alıyorum. Transferim konusunda şu an konuşmak çok doğru olmaz. Altay’da oynarken de böyle transfer teklifi durumları olmuştu. Bunlar futbolun içerisinde olan durumlar.

16 yaşında çok ağır bir sakatlık geçirdim. Vücudun en güçlü kemiklerinden birisi kırılmıştı. Yürümemin bile sıkıntılı olduğu bir dönem geçirdim. İki ameliyatın ardından sahalara geri dönebildim. Allah’a şükürler olsun bugün futbol oynayabiliyorum.

Eksiklerimiz vardı. Çalışmalarımız devam ediyor. İlerleyen haftalarda çok daha iyi bir Ankaragücü izletmek istiyoruz. Bunun için de elimizden geleni yapacağız. Sahada hangi rakiple oynadığımız ile çok ilgilenmiyoruz. Biz Ankaragücüyüz. Biz gücümüzü sahaya yansıtırken başarılı olmamamız için hiçbir sebep yok. Fuat Çapa hocamızın direktifleri doğrultusunda tüm maçlara kazanabilmek adına çıkmaya devam edeceğiz.”

Güncelleme Tarihi: 10 Kasım 2020, 03:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30