Taraftarlara forma atmayı özledim

Haydar Yılmaz, "Pandemi nedeniyle tribünlerin boş kalması Eskişehirspor, Adana Demirspor, Samsunspor gibi taraftarıyla oynayan takımları daha çok etkiledi. İnşallah bu süreç bir an evvel sona erer ve biz de boş koltuklara karşı maç oynamayız. Tribünler boş olunca deplasman psikolojisi de kalmadı."

Taraftarlara forma atmayı özledim

Tuzlaspor’un 36 yaşındaki file bekçisi Haydar Yılmaz, “Ligin ilk 7 haftasında sadece 4 puan kaybettik ve 17 puan topladık. Yeni kurulan bir takımız. Sezon başında hedefimiz direkt olarak şudur diyemezdik. Takım oturmaya başlayınca, takımdaşlık artınca hedefte yavaş yavaş ortaya çıkıyor. Fazla dillendirip, budaklandırmak istemiyorum. Biz mütevazi bir şekilde yolumuza devam etmeliyiz. İyi futbol oynamaya çalışan, maç maç düşünerek sahaya çıkan bir takımız. Taner Taşkın gibi çok değerli bir antrenöre sahibiz. Tecrübeli oyuncularımız var. İnşallah sezon sonuna kadar izleyenlere ve takip edenlere güzel şeyler yansıtmış oluruz.

Alanyaspor ile çıkış yakalamış bir kaleciyim. Bana çok şeyler katmış bir kulüp. Ben onlara çok şey kattım, onlar da bana kattı. Futbolun içerisinde herşey var. Ayrılıklar da bunun bir parçası. Alanyaspor’a Süper Lig’de başarılar dilerim. Çok değerli bir Teknik Direktöre sahipler. Çok iyi yönetiliyorlar. Tesadüflerle bulundukları konuma gelmediler.

Alanyaspor şampiyon olabilir mi sorusuna şu an için sadece ‘neden olmasın’ denebilir. Bu tarz tahminleri yapmak için daha çok erken. Neden Bursaspor’dan sonra başka bir Anadolu takımı daha şampiyon olmasın. Alanyaspor’un şampiyon olmasını çoğu futbolsever ister. Türk futbolu ve Alanyaspor camiası için çok güzel bir gelişme olur.

Tuzlaspor’a bu sezon geldim. Pandemi nedeniyle de taraftarların tribünde olduğu bir maça henüz çıkamadım. Futbolcular boş tribünlere alıştı. Artık yadırgamıyoruz. Eskişehirspor, Adana Demirspor, Samsunspor, Bursaspor, Ankaragücü gibi taraftarıyla oynayan takımlar için pandemi negatif bir durum oluşturdu. Ama tribünden daha az katkı alan takımlar için çok fazla birşey değişmedi. İnşallah bu süreç bir an evvel sona erer ve biz de boş koltuklara karşı maç oynamayız. Taraftara forma atmayı özledim. Tribünler boş olunca deplasman psikolojisi de kalmadı. Taraftar olmayınca deplasman maçları daha rahat geçiyor.

Volkan Demirel’i çok beğeniyordum ama o da bıraktı. Gökhan Akkan, Uğurcan Çakır çok iyi kaleciler. Mert Günok zaten kendisini ispatlamış bir kaleci. En beğendiğim yerli kaleciler bu isimler.”
 
 
 

 

Güncelleme Tarihi: 10 Kasım 2020, 03:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30