TFF 2. Lig’e yükselmek istiyoruz

Adıyamanspor'un yeni başkanı Cevher Erdem, "Ben ticaretle uğraşan, iki çocuk annesi bir kadınım. İstanbul’da yaşıyorum. İşletme fakültesinden mezun oldum. Futboldan önce hayatım işim ve çocuklarımın arasında gidiyordu. Sadece kişisel fitness ile ilgilenen bir kadınken şimdi bir spor kulübünün başkanıyım. Hayatımın yüzde 80’i futbol oldu."

TFF 2. Lig’e yükselmek istiyoruz
banner127

Cevher Erdem, “Ben geçtiğimiz sezondan beri Adıyaman 1954 Spor Kulübünde Başkan Vekilliği görevimi devam ettiriyordum. Durumlar ve şartlar beni kulüp başkanı olmaya itti. Sadece bir görev değişikliği oldu. Biz bu kulübe geldiğimizde BAL Liginde mücadele ediyorduk. Allah nasip etti şuan 3. Lig’de başarılı olmaya çalışıyoruz. Böyle büyük bir camiada kulüp başkanlığı yapmak gurur verici. Bir kadın olarak bu konumda olmam çok daha onur verici bir durum. Adıyaman halkının, taraftarların kadınlara vermiş olduğu önem de çok kıymetli ve değerli.

TFF 2. Lig’e yükselmek istiyoruz. Lige iyi bir başlangıç yaptık. Oynadığımız 6 maçta Allah’a şükürler olsun mağlubiyet yüzü görmedik. 4 galibiyet, 2 de beraberlik aldık. Çarşamba günü sahamızda Bergama Belediyespor ile oynayacağız. Yolumuza kazanarak kayıpsız bir şekilde devam edeceğiz. 

Adıyaman’da takip ettiğim kadarıyla tek kadın yönetici benim. Kulübe başkan olduğumda olumlu yorumlar kadar olumsuz eleştiriler de aldım. Kadın bir başkanın olduğu bir kulüpte ben görev almam diyen yöneticilerimiz bile oldu. Taraftarlarımız bize çok güzel destek veriyorlar. Kulübümüze maddi ve manevi destek verebilmek adına 15 bin hatıra bileti satışı kampanyası başlattılar. Seyircisiz maça bilet satarak bize destek olmaya çalışmaları mental anlamda da bize güç veriyor.

Ben ticaretle uğraşan, iki çocuk annesi bir kadınım. İstanbul’da yaşıyorum. İşletme fakültesinden mezun oldum. Futboldan önce hayatım işim ve çocuklarımın arasında gidiyordu. Sadece kişisel fitness ile ilgilenen bir kadınken şimdi bir spor kulübünün başkanıyım. Hayatımın yüzde 80’i futbol oldu. 

En büyük hayalim bana duyulan bu güveni boşa çıkarmamak. Adıyaman 1954 SK’yı daha üst liglere taşımak istiyoruz. Şehrimize kupalar getirmek istiyoruz. Başarılı olmamamız için hiçbir sebep  yok. Bize destek veren herkese çok teşekkür ediyorum.”

Güncelleme Tarihi: 10 Kasım 2020, 03:46
YORUM EKLE
YORUMLAR
Bahadır
Bahadır - 3 yıl Önce

Eskişehir ve Adıyamanspor ne alaka ?

SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30